

Konyaaltı, sokak hayvanlarına 5 ton mama ulaştırdı
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, sahipsiz köpek ve kedileri beslemek üzere oluşturdukları ekiplerle 2 aylık pandemi sürecinde 5 bin 500 kilogram mamayı hayvanlara ulaştırdıklarını söyledi.
Pandemi sürecinde ilçe genelinde 50 ayrı noktada besleme odakları kuran Konyaaltı Belediyesi, bu odaklara düzenli şekilde mama ve su takviyesi yapan özel ekip oluşturdu. Bu ekip, sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde de mahalle mahalle, sokak sokak gezerek kedi ve köpekleri besliyor.
Özel ekip oluşturuldu
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, korona virüs ile mücadeleye büyük bir hızla devam ederken sokaklardaki hayvanları da unutmadıklarını söyledi. "Evde kal" çağrısı ile boşalan sokaklarda besin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına belediye ekiplerinin koştuğunu belirten Esen, "Ekiplerimiz mahalle mahalle gezerek beslenme odaklarının mama ve su eksiğini gideriyor. Sayılarını artırdığımız belli noktalara mama ve su bırakıyor. Salgının ortaya çıktığı günden bu yana ilçemizde 5,5 ton mamayı canlarımıza ulaştırdık. Toplum olarak mutlu bir yaşam sürdürmek istiyorsak, bunun en önemli esaslarından birisi de hayvan sevgisidir. Sokakta yaşayan hayvanlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DAVA NEDENİYLE KAPATILAN YOLDAN GEÇEMEYEN İTFAİYE YANGINA ULAŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ
- MERSİN’DE SARP KAYALIKLARDA MAHSUR KALAN KEÇİ NEFES KESEN OPERASYONLA KURTARILDI
- YEĞENİNİ DİRİ DİRİ TOPRAĞA GÖMEREK ÖLÜME TERK EDEN DAYI, ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA KATILMIŞ
- ANTAKYA’DA SEYİR HALİNDEKİ MİNİBÜSTE KORKUTAN YANGIN
- ADANA’DA BUZ SARKITLARI OLUŞTU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































