Karakter boyutu :



11 Şubat 2019 Pazartesi 11:08
"Kurtuluşun Renkleri" Sergisi
Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, "Kurtuluşun Renkleri" temalı el sanatları sergisi açıldı.
Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, "Kurtuluşun Renkleri" temalı el sanatları sergisi açıldı.
Onikişubat Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezinin "Kurtuluşun renkleri" temasıyla organize ettiği "Bir Dokun Bin Güzellik Olsun" adlı serginin açılışına, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş milletvekillleri Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal, protokol üyeleri ile AVM ziyaretçileri katıldı.
Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki sergide, Kurtuluş Savaşı çetelerinin minyatürleri, deri çanta, cüzdan, anahtarlık ve takı gibi üzerinde geleneksel el sanatları motifleri bulunan el emeği göz nuru eserler yer aldı.
Bu haber toplam 787 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ANTALYA’DA ÇATI UÇTU, ARACIN ÜZERİNE TABELA DEVRİLDİ, ELEKTRİK TELLERİ KOPTU
- SERİK’TE İKİ OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI
- ANTALYA'DA SİS, KUVVETLİ RÜZGÂR VE DEV DALGALAR
- ANTALYA’DA SULAMA HAVUZUNA DÜŞEN ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ
- ADANA’DA TEFECİLİK OPERASYONU: 59 BANKA VE KREDİ KARTI ELE GEÇİRİLDİ
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































