

Mahalle Muhtarından Doğalgaz Dağıtım Firmasına Tepki
Adıyaman Yenimahalle Muhtarı İbrahim Halil Cebeci, doğalgaz dağıtım firmasına tepki gösterdi.
Adıyaman Yenimahalle 2676 sokak yaklaşık üç hafta önce bir eve çekilen doğalgaz hattının ardından sokak içerisinde bırakılan molozların alınmamasına Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Cebeci tepki gösterdi.
Muhtar İbrahim Halil Cebeci, belediyenin sokağı asfaltlanacağını ancak doğalgaz dağıtım şirketi Akmercan'ın molozları taşımamasından dolayı asfalt yapamadığını dile getirerek, "Yaklaşık 20 gün önce bir eve doğalgaz çekmek için sokak kazıldı. Kazılan yerden çıkan molozlar sokak içerisine bırakıldı. Günledir bu molozun kaldırılmasını istiyoruz ama bir türlü molozları kaldırmadılar. Molozlar kaldırılmadığı için belediye asfaltlama yapamıyor. Sokak çamurdan geçilmiyor. Akmercan firmasından şikayetçiyim" diye konuştu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KAHRAMANMARAŞ’TA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ BİNADAKİLER TAHLİYE EDİLDİ
- ANTALYA’DA GECEKONDU YANGINI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
- BAŞKAN SÜTCÜ: "ADANA CEYHAN KİMYA ENDÜSTRİ BÖLGESİ, ADANA’YI SANAYİDE BİR ÜST LİGE TAŞIYACAK"
- ANTALYA’DA BİN 825 RAKIMLI ALACABEL’DE KAR YAĞIŞI BAŞLADI
- MAHALLENİN ELEKTRİKSİZ KALMASINA SEBEP OLAN HIRSIZLARIN CANLARINI HİÇE SAYARAK YER ALTINDAKİ KABLOLARI ÇALMA ANLARI KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































