Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya14 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2504.807
    %0.84
  • Dolar
    32.5602
    %0.86
  • Euro
    34.555
    %0.86
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mak Silah şube açtı
05 Şubat 2023 Pazar 15:57

Mak Silah şube açtı

Sektörünün önde gelen markalarından Mak Silah, Antalya’da şube açtı. Şubede tamir, bakım, kaplama, gravur, kabze, av malzemeleri satışı ve cerakote gibi çok geniş yelpazede hizmet veriliyor.

Almanya’da başlayan 25 yıllık tecrübeyi Antalya’ya taşıyan Mak Silah, açtığı şube ile hizmet ağını genişletti. Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi’nde üretim yapan ve sektörünün önde gelen firmalarından olan Mak Silah, Muratpaşa İlçesi’ndeki Çallı’da Şube açtı. Açılış, Cumartesi günü Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Caner Suvaroğlu, Mak Silah sahibi Mecit ve Mesut Akyol kardeşler tarafından gerçekleştirildi. Açılışa çok sayıda davetli katıldı. Pasta kesilen açılışta kokteyl düzenlendi.

sam-0498.jpg

“SADECE SPORDA KULLANALIM”

Açılışta konuşan Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, benzerleri olmasına rağmen çok yönlü hizmet sunacak olan mağaza ile bir eksikliğin tamamlandığına dikkat çekti. Hayırlı olmasını dileyen Burhan, “Silahın yüzü soğuk ama sadece sporda kullanalım” dedi.  Hayırlı uğurlu olmasını dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise, Kaymakam Burhan’ın işaret ettiği noktalara katıldığını belirterek bol kazançlar diledi.

sam-0502.jpg

“ÜRETİMİMİZİN YÜZDE 95’İ YURT DIŞINA”

İş başlangıçlarının Almanya olduğunu bildiren Mak Silah sahiplerinden Mecit Akyol ise, “Almanya ve Amerika’da firmalarımız var. Üretimimizin bir kısmını Türkiye’ye çektik. Çeşitli model üretimleri yapıyoruz. Avrupa ve Amerika’ya burada ürettiğimiz ürünleri satıyoruz. İhracat gerçekleştiriyoruz. Dünyanın belli başlı firmalarına kabze satışlarımız var. Birçok silah firmasının üretimini yapıyoruz. Üretimimizin yüzde 95’ini yurt dışına, yüzde 5’ini iç piyasaya yapıyoruz” diye konuştu.

sam-0532.jpg

“AV İLE İLGİLİ HER ŞEY VAR”

Kapsamlı bir mağazanın Antalya’da bir eksiklik olduğunu belirterek eksikliği gidermek adına mağaza açılışını yaptıklarını kaydeden Akyol, “Silahın, tüfeğin, merminin, av ile ilgili her şeyin olduğu bir mağaza açtık. Burada tamir ve servis hizmetleri veriyoruz. Silahlara tuning yapıyoruz. Nasıl bir arabaya tuning yapılıyorsa bizde silahlara yapıyoruz. Türkiye’de üretilen bütün tüfekler elimizde mevcut. Geniş bir yelpazeyle halkımıza hizmet vermek için buradayız” dedi.

sam-0538.jpg

“GENÇLERE BUNUN BİR SPOR OLDUĞUNU AKTARMAK İSTİYORUZ”

“Biz bu işi 25 yıldır yurt dışında yapıyoruz” diyen Akyol, “Silah, Avrupa’da spor olarak kullanılıyor. Türkiye’de de gençler ateşli silahlarla sporlara başladı. Bu daha da ilerleyecek. Hedefimiz, genç kitleye bunun bir spor olduğunu aktarmak. Yurt dışında dikkat bozukluğu olan çocukları doktorlar, dikkat bozukluğu düzelsin diye atışa gönderiyor. Bizde inşallah burada bunları sağlayacağız” şeklinde konuştu. HABER: YUSUF KATRAĞ

sam-0520.jpgsam-0537.jpg

Bu haber toplam 3700 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim