

Manavgat Belediyesi asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı
Manavgat Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve ulaşımı güvenli hale getirmek amacıyla ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarına devam ediyor.
Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yol yenileme çalışmaları çerçevesinde ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde asfalt çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in talimatıyla
Ilıca ve Sanayi Mahalleleri ile Çenger Mahallesindeki yollar yenilendi. Vatandaşlardan gelen talepler üzerine çalışmalarını sürdüren ekipler, Sanayi Mahallesi 2049 numaralı sokakta 130 metre, Çenger Mahallesi muhtarlık binası ve çok amaçlı kapalı alan, 100 metre ve Ilıca Mahallesi Atatürk Bulvarı çevresindeki yollarda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Sözen ve ekibine teşekkür etti.
Başkan Şükrü Sözen, "İlçemiz genelinde bozulan ve tahrip olan bazı cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını geciktirmeden yapıyoruz. Mahallelerimize imkanlarımız ölçüsünde planlı bir şekilde hizmet götürmeye devam edeceğiz. Canla başla çalışan belediye ekiplerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BÜŞRA ÖZDEMİR: "CHP ÇATISI ALTINDA SİYASET YAPIYORUM"
- MANAVGAT’TA 3 ARAÇLI ZİNCİRLEME KAZA: 3 YARALI
- GIDA ÜRÜNLERİYLE DETERJANI AYNI DOLABA KOYAN KANTİNCİ KENDİNİ "ABİ VALLAHİ YERİMİZ DAR" DİYEREK SAVUNDU
- BURDUR’DA AMBULANSIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME KAZA: 7 HAFİF YARALI
- CAM ŞİŞENİN OTLUK ALANDA YANGINA NEDEN OLDUĞU ANLAR KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































