

Manavgat’ta büyükşehir ekipleri 51 su baskınına müdahale etti
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı üzerine 833 personel, 487 araç ve iş makinesi, 199 motopomp ile teyakkuza geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesinde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen 5 kurtarma, 2 yangın ve 51 su baskını ihbarına müdahale etti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün turuncu kod uyarısı verdiği Antalya'da öğleden sonra etkisini arttıran yağış, Manavgat'ta hayatı olumsuz etkiledi. Manavgat ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarlara Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale etti.
Manavgat ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle akşam saatlerinden itibaren ev ve işyerlerinde su baskınları yaşandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen 5 kurtarma, 2 yangın ve 51 su baskını ihbarının tamamına Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti. Dolbazlar ve Bucakşıhlar mahallerinde yağıştan zarar gören yollar için Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ile Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı iş makineleri yönlendirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT ekipleri gelen ihbarlara anında müdahale derek ihbar yapılan bölgelere iş makineleri sevk edildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KALP KRİZİ GEÇİREREK VEFAT EDEN UZMAN ÇAVUŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- EKMEK TEKNESİ KÜLE DÖNMESİN DİYE MÜCADELE EDEN ESNAFIN YÜZÜ VE VÜCUDU YAŞANAN PATLAMAYLA YANDI
- ALKOLLÜ YAKALANAN SÜRÜCÜ ’ALKOLLÜ DEĞİLİM’ DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU
- HEM CİĞER YEDİLER HEM DE DEV EKRANDA MAÇI İZLEDİLER
- ESNAFIN MOTOSİKLETİNİ ÇALAN HIRSIZLAR KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































