

Melikgazi Belediyesi Drone İle Denetliyor, Kontrol Ediyor
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, en son teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek çalışmalarda kullandıklarını söyledi.
Şu anda tüm çalışanların bilgisayar ile hizmet sunduğunu yani Melikgazi belediyesinde memurların bilgisayar kullanımın oranı yüzde 100 olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, bilgisayar kullanımın sadece memurlar ile kalmadığını 81 mahalle muhtarlığında bilgisayar olduğunu, kaçak inşaat, zabıta denetim, zabıta trafik gibi ekiplerin de cep bilgisayar ile çalıştığını kaydetti.
Melikgazi şehrinin at arabası olmayan, gecekondu yapılmayan ve kaldırımların el arabaları ile işgal edilmemiş bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi belediyemizce drone cihazı ile diğer ismi yukarından video ve fotoğraf çekimi ile şehir de belirli aralıklarla çalışma alanların video ve fotoğraf çekimi yapılmaktadır. Bu çekimlerde yol çalışmaları, tesislerin inşa durumu, kaçak inşaat konuları gibi çalışmalar tespit edilmektedir. Bu video ve fotoğrafların bilgisayar programında karşılaştırması ile kaçak değişimler denetlenmekte, takip edilmekte ve kontrol edilmektedir. Böylece gezici ekiplerin bir başka göreve yönlendirilmesi ile hem personel hem de araç tasarrufu sağlanmaktadır. Yani uydu fotoğrafları daha kısa sürede daha çok iş ve işlem yapılmaktadır" dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, bilgisayar ile belediye iş ve işlemlerinde büyük verimlilik elde edildiğini ve e-belediye ile e-devlet bütünleşmesini sağlayan ender belediyelerden biri olduklarını sözlerine ekledi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OSMANİYE’DE DEAŞ OPERASYONU: 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- ADANA’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ ŞANTİYELERİ VURURKEN, BAKIZ İNŞAAT’IN ALTYAPISININ FARKI TEKRARDAN DİKKAT ÇEKTİ
- SAMADAĞ’DA EV YANGINI
- TIR VE OTOMOBİL ÇARPIŞTI 2 YARALI
- BAKAN ERSOY: "AKDENİZ BÖLGESİ’NDE 2002-2025 YILLARI ARASINDA YAKLAŞIK 26,9 MİLYAR LİRALIK KÜLTÜR VE TURİZM YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































