

MERSİN POLİSİ VATANDAŞLARLA İÇ İÇE
Mersin İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeliyle birlikte Yenişehir ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, toplumla güvenlik güçleri arasındaki iletişimi güçlendirmek ve vatandaşlarla doğrudan temas kurmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Bahçelievler Mahallesi'ni ziyaret etti. Aktaş, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeliyle birlikte Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Gülcan Çelikten ile bir araya geldi. Mahallenin genel durumu ve günlük yaşamına ilişkin görüş alışverişinde bulunulan buluşmanın ardından Aktaş ve beraberindeki ekip, mahallede faaliyet gösteren esnaflar ve kıraathanedeki vatandaşlarla görüştü.
Mahalle esnafı ve vatandaşlarla yakından ilgilenen Emniyet Müdürü Aktaş, vatandaşlarla sohbet ederek samimi bir ortamda görüş alışverişinde bulundu. Mahalle sakinleriyle birebir iletişim kuran Aktaş, toplumla iç içe olmanın ve vatandaşlarla güçlü bağlar kurmanın önemini ortaya koydu.
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelinin de eşlik ettiği buluşmada, polis ile vatandaş arasındaki iletişimin güçlendirilmesi ve toplumsal dayanışmanın artırılmasına yönelik yaklaşım ön plana çıktı.
Mahalle esnafı ve vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Fahri Aktaş, gösterilen samimi misafirperverlikten dolayı Muhtar Gülcan Çelikten'e, esnafa ve mahalle sakinlerine teşekkür etti.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- AKDENİZ’DE 12 KİLOGRAMLIK CEYLAN BALIĞI YAKALANDI
- HATAY’DA 1 YILDA 400 KLİMA ÜNİTESİNİ ÇALAN HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ
- MAHALLELİNİN NEŞE KAYNAĞI OLDU, SIRRA KADEM BASMASIYLA ESNAF ‘KARGAMIZI İSTİYORUZ’ ÇAĞRISINDA BULUNDU
- MERSİN’DE ENGELLİLER MUTFAK ATÖLYESİNDE HEM ÖĞRENİYOR HEM EĞLENİYOR
- SOSYAL MEDYADA 400 BİN TAKİPÇİYE ULAŞTI, YARIŞMADA 1 MİLYON 400 BİN TL KAZANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































