




Mersin’de "Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" Etkinliği
Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile "Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" etkinliği gerçekleştirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında gerçekleştirilen "Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" etkinliği kapsamında, öğrenciler sinema ile buluşturuluyor. Bu kapsamda, Mersin'de de uygulamaya koyulan etkinlikte öğrencilere, Bizim Köyün Şarkısı, Ayla, Doru, Ertuğrul 1890, Son Mektup, gibi Mili Eğitim Bakanlığınca belirlenen, yerli yapım olan, toplumda milli ve kültürel değerler yönünden farkındalık oluşturacak filmler izletildi.
"Öğrenciler bu etkinliği unutamayacak"
Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın etkinliğinin ülke genelinde uygulandığını ve okullarda büyük bir heyecan oluşturduğunu söyleyen Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Okul arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle birlikte ilk defa sinemaya giden öğrenciler bu etkinliği hiç unutamayacaklar" dedi. Etkinliğin genç neslin kültür-sanat hayatına katılımına ve sinema kültürünün yaygınlık kazanmasına da katkı sağlayacağını kaydeden Koca, okulların da bu tür sosyal etkinliklerle mahalle, aileler ve öğrenciler için ilgi odağı olacağını söyledi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez: "Adalet anlayışımız ortak bir paydada buluşacak"
- CK Enerji 20 okulda ’enerji verimliliği, tasarruf alışkanlığı ve sürdürülebilir yaşam bilinci’ eğitimi verdi
- Isparta’da Temiz Üretim ve Yeşil Dönüşüm fırsatları
- Kepez’in 68 mahallesinde "Afet Farkındalık" seferberliği başladı
- Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’ne 5 Yıllık Akreditasyon
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim