




Mersin’de Üniversite Öğrencileri İçin İftar Sofrası Kurulacak
Ramazan ayının coşkusunu Mersin genelinde yaşatmaya hazırlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu yıl bir ilke imza atarak iftar sofralarının kurulacağı noktalara Mersin Üniversitesi Çiftlikköy Kampüsü'nü de ekledi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, dünyanın ve Türkiye'nin farklı bölgelerinden Mersin'e gelerek ailelerinden uzak bir şekilde eğitim hayatlarını sürdüren üniversite öğrencilerine aile sofrasının sıcaklığı, Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu iftar sofraları sağlayacak.
Başkan Seçer de sofradaki yerini alacak
Başkanı Seçer'in talimatı ile kurulacak olan iftar sofraları ile yeryüzünün onlarca farklı noktasından gelen öğrenciler aynı sofrada buluşacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak iftar sofraları ile öğrenciler aynı sofrayı paylaşmanın hazzını yaşayacaklar.
Ailelerinden uzak bir şekilde Mersin'de eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler, Ramazan ayında iftar heyecanını kampüs arkadaşları ile birlikte yaşayacaklar. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in de zaman zaman eşlik edeceği iftar sofraları, aile sıcaklığını aratmayacak.
Seçer'in talimatıyla kampüste kurulacak iftar sofrasında günlük ortalama bin öğrenciye iftar yemeği verileceği bildirildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim