Bugün 16 Ekim 2026 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6650.28
    %0.38
  • Dolar
    49.5172
    %-0.05
  • Euro
    55.6984
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MERSİN’DE YAĞIŞ ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR
16 Ekim 2026 Cuma 18:13

MERSİN’DE YAĞIŞ ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Mersin'de meteorolojinin uyarısını yaptığı yağışlı hava bugünde etkisini sürdürdü.

Mersin'de meteorolojinin uyarısını yaptığı yağışlı hava bugünde etkisini sürdürdü. Özellikle Mezitli, Erdemli ile Silifke ilçeleri arasında zaman zaman kuvvetli yağış etkili oldu.

Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nün hafta başından itibaren Mersin için uyardığı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bugünde devam etti. 4 gündür süren ara ara yoğun olarak etkisini gösteren yağışlar bugün daha çok Mezitli, Erdemli ile Silifke ilçeleri arasında yaşandı. Zaman zaman kuvvetli yağış nedeniyle belirli bölgeler de su birikintileri oluştu. Sıfır rakımdan itibaren etkili olduğu öğrenilen yağışların yarından sonra bölgeyi terk etmesinin beklendiği ifade edildi.

Öteyandan meteoroloji, Cumartesi sabah saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinden rüzgârın kuvvetli ve fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini bildirdi.

MERSİN’DE YAĞIŞ ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

MERSİN’DE YAĞIŞ ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 72 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim