

Mersin’e 37 Milyon Liralık Yatırım Müjdesi
AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, 15'i kırsal ekonomik altyapı, 8'i de ekonomik yatırım projesi olmak üzere Mersin'de 37.3 milyon liralık yatırım yapılacağını söyledi.
Yılmaz, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi ziyaret ederek Mersin'e yapılacak yatırımları görüştü. Ziyaretten sonra açıklama yapan Yılmaz, 15'i kırsal ekonomik altyapı yatırımı ve 8'i ekonomik yatırım projesi olmak üzere Mersin'e ait 23 projenin tamamının kabul edildiğini belirterek, "37.3 milyon lira toplam proje tutarının yaklaşık 13.6 milyon liralık kısmı hibe olarak Mersin'e tahsis edilmiştir" dedi.
Görüşmede Zeynep Gül Yılmaz, Bakan Bekir Pakdemirli'ye Mut'un meşhur zeytinyağını takdim etti ve Mersin için yapılan ve yapılacak olan yatırımlar için teşekkür etti.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ERDOĞAN SARAÇ: "BALKAN TÜRKLERİ'NİN KİMLİKLERİNİ KORUMALARINDA TÜRKİYE'NİN DESTEĞİ ÖNEMLİ"
- 'RÜŞVET' SORUŞTURMASINDA 2 YENİ TUTUKLAMA
- 10 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ OTOBÜS KAZASINDA ADLİ TIP RAPORU: ŞOFÖR ASLİ KUSURLU
- BÜYÜKŞEHİR SANAL GERÇEKLİKLE ÇEVRE SORUNLARINA DİKKAT ÇEKİYOR
- TÜREL, ANTALYASPOR BAŞKANLIĞINI PAS GEÇTİ, BELEDİYE BAŞKANLIĞINA GÖZ KIRPTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































