Bugün 05 Temmuz 2025 Cumartesi
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4274.454
    %0.00
  • Dolar
    39.813
    %0.03
  • Euro
    46.9041
    %0.00

Video Galeri

Motosikletçilerden 'kask' konvoyu
Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet kazalarına ve kazalardaki genç yaştaki ölümlere dikkat çekmek amacıyla ‘Kaskını Tak, Bizimle Kal’ adı altında konvoy düzenlendi.
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Manavgat Cumhuriyet Meydanı’nda AK Parti Manavgat İlçe Gençlik Kolları öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, motosiklet kazaları ve bu kazalarda yaşamlarını yitiren gençlerin olduğu gazete küpürleri ile motosiklet ve bisiklet kullananların takması gereken malzemeler sergilendi. 
Etkinliğe öncülük eden AK Parti Manavgat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Göktaş, etkinliğin bir siyasi parti etkinliği olmadığına dikkat çekerek "Manavgat’ta motosiklet kullanımı hızla artan ciddi boyutlara ulaştı. Motosiklet kullananlar içerisinde 18 yaş altında çocuk denilen çağda çok sayıda motosiklet kullanıcısı var. Kask ve diğer malzemeleri takmadan bilinçsizce kullanılan motosiklet beraberinde kazaları ve ölümleri getirmektedir. Şu anda sergimizde gördüğünüz gazete küpürlerinin ortak tarafı ölen kişilerin tamamının 18 yaş altında olmalarıdır. Biz büyük küçük demeksizin tüm motosiklet kullanıcılarını kask takmaya ve kurallara uymaya davet ediyoruz. Bu ölümlerin 18 yaş altında yani çocuk çağda olması ayrıca akıllara kazınması amacıyla etkinliğimizi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaptık. Katılan herkese teşekkür ediyoruz" dedi. 
27 Nisan 2018 Cuma 12:14
İzlenme: 2089
DİĞER VİDEOLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim