

Muhtarlar Başkan Adayı Güngör’den Oy İstedi
Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, oyunu kullandı. Muhtar adayları okul girişinde Güngör'den oy istedi.
Kahramanmaraş'ta Cumhur İttifakı adayı Hayrettin Güngör, 09.15 sularında Ayser Çalık Ortaokulu'na geldi. Okul bahçesinde Güngör'ü karşılayan muhtar adayları kendisinden oy istedi. Güngör, vatandaşlarla selamlaştıktan sonra ailesiyle birlikte oy kullanacağı sandığa geldi. Oy kullandıktan sonra sandıkları ziyaret etti.
Demokrasi şöleninin yaşandığı bir seçim kampanyası yürütüldüğünü ifade eden Güngör, "Ben teşkilatıma da, diğer partilere de çok teşekkür ediyorum. Bugün 31 Mart, seçime gidiyoruz. Herkes oylarını kullanacak. Bugüne kadar da demokrasi şöleniyle geldik. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HASSA’DA EVDE GÖRÜLEN YILAN İTFAİYE EKİPLERİNCE YAKALANDI
- KALP DAMAR CERRAHI ÖZGÜR AKKAYA'NIN RAHVAN AT TUTKUSU
- BERKAY BAHAR'DAN 'ATSO PAZAR' YAKLAŞIMI
- AĞIRLIKLARI 30 KİLOGRAMA ULAŞAN TESCİLLİ BEYAZ KABAKTA BEREKETLİ HASAT BAŞLADI
- DEPREMİN ARDINDAN YENİDEN İNŞA EDİLEN KENTTE TOKİ KONUTLARININ KİRALARI 10 BİN TL’DEN BAŞLIYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































