

Muratpaşa’da vezne saatleri düzenlendi
Muratpaşa Belediyesi, vergi tahsilat dönemi dolayısıyla veznelerin çalışma saatlerini yeniden düzenledi. Hafta içi saat 19.30'a kadar açık olacak vezneler, Cumartesi ve Pazar da 08.30-17.30 arası çalışacak.
Muratpaşa Belediyesi, emlak, çevre ve temizlik, ilan reklam ve eğlence vergileri tahsilat dönemi dolayısıyla veznelerin çalışma saatlerini yeniden düzenlendi. Veznelerde olabilecek yoğunluğun önlenmesi amacıyla Muratpaşa Belediyesi'nin hizmet binasında bulunan merkez vezneleri, Ali Çetinkaya Semt Veznesi ve Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü veznesi 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar saat 08.30 - 17.30 saatleri arasında açık olacak. Vezneler, hafta içi 19.30'a kadar hizmet verecek.
Mükellefler ayrıca, Muratpaşa Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan e-belediye uygulamaları, belediye mobil uygulaması üzerinden de ödemelerini yapılabilecek.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ’NDE, "YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ" SAHİBİNİ BULDU
- DÜZİÇİ’NDE 106. YIL COŞKUSU HAKAN PEKER KONSERİYLE BAŞLADI
- RESTORANDA ÖNCE SELAMLAŞTILAR, SONRA SİLAHLAR KONUŞTU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
- ELMALI'YA KANSER TARAMA MERKEZİ MÜJDESİ
- AŞIRI YAĞIŞLA BİRLİKTE DERENİN ARTAN DEBİSİ KÖPRÜYÜ YIKTI, YOLDA ÇÖKMEYE NEDEN OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































