

Okul Yolunda Köpek Dehşeti
Adana'da ilkokul ve anaokulunun bulunduğu caddede sürü halinde dolaşan köpekler, hem minik öğrencilere hem de velilerine korku salıyor. Vatandaşlar daha önce de velileri ve öğretmenleri ısıran köpeklerin toplatılmasını istiyor.
Adana'nın merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilevler Mahallesi'nde birçok okulun bulunduğu Barış Caddesi'ndeki boş araziyi mesken edinen yaklaşık 30-40 adet köpek, okula gelen minik öğrencilere ve velilere korku salıyor. Veliler, daha önce de Portakal Çiçeği Anaokulu'ndan bir öğretmeni ve bir veliyi ısıran köpeklerin toplatılmasını istiyor.
Öğrenci velileri köpeklerin çocuklarına saldırdığını ve köpeklerin toplanarak barınağa götürülmesini istediklerini ifade etti. Anaokuluna gelen çocuklarının savunmasız olduğunu ve okula gelmek istemediklerini belirten veliler, caddeden korkarak geçtiklerini söyledi. Velilerden Çiğdem Dağ, köpeklerin sürü halinde dolaştıklarını belirterek, "Her bahçeden bir köpek çıkıyor önümüze, korkuyoruz. Geçenlerde bana da köpek saldırdı, kendimi yola attım. Allah'tan yanımda kızım yoktu. Ben o korkuyu atlatabilirim ama çocuklarımız atlatamaz. Köpekten kaçalım derken, yoldan geçen otomobillerin çarpması tehlikesiyle karşı karşıya kalıyoruz" dedi.
Portakal Çiçeği Anaokulu'nda stajyer öğretmen olarak görev yapan Şule Konuşkan ise acilen bir çözüm bulunması gerektiğini belirterek, "Sabahları ben bu caddeden geçiyorum. Gelirken karşıma 10-15 tane köpek çıkıyor ve saldırıyorlar. Geçtiğimiz günlerde köpekler bir öğretmenimize saldırdı ve ısırdılar. Biz bu köpeklerin toplatılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Caddede bulunan başıboş köpekler tarafından ısırılan velilerden Şefika Akgüneş ise, can güvenliklerinin olmadığını dile getirerek, bacağının ve kolunun çok kötü durumda olduğunu söyledi. Anaokulunun yanındaki ilkokulda görev yapan bir öğretmenin köpekleri beslediğini ileri süren veliler, öğretmene "Çok istiyorsan al evinde besle" diyerek tepki gösterdi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA SAĞANAK YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ: YOLLAR GÖLE DÖNDÜ, ARAÇLAR MAHSUR KALDI
- HATAY’DA ALEVLERE TESLİM OLAN KONTEYNER KULLANILAMAZ HALE GELDİ
- YÜZÜNÜ GÖRÜP, SESİNİ DUYMADIĞI ŞEHİT BABASININ KENDİSİ İÇİN YAZDIĞI 75 YILLIK MEKTUBU YILLARDIR SAKLIYOR
- ADANA’DA DEPODA BİNLERCE KAÇAK TÜTÜN ÜRÜNÜ ELE GEÇİRİLDİ: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- MERSİN’DE TRAKTÖR UÇURUMA YUVARLANDI: 2 ÖLÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































