

Osmaniye Belediyesi Bayrak Dağıttı
Osmaniye Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezinde esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı. "Kutlu emaneti daima yükseltecek geleceğimizin teminatı gençlerimize güvenimiz tamdır" diyen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Türk milletinin şanlı tarihinde en büyük kahramanlık destanlarından birisi olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde belediyemiz tarafından vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza Türk bayrağı dağıtımı yapıldı. Bayram coşkusuna coşku katmak için ay yıldızlı bayrağımızı hediye ediyoruz. Bu vesile ile tüm esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın, özellikle de sevgili gençlerimizin bayramını kutluyorum" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ÖZEL HABER / PROF. DR. DURAN CANATAN'A, ATSO'DAN 'BİLİM ÖDÜLÜ'
- 'ÇELLO YILDIZLARI VE OPERA BALE SOLİSTLERİ' KONSERİ
- ÖZEL HABER / TURİZMCİ RECEP YAVUZ: "SAVAŞIN GÖLGESİNDE TURİZM BEKLEMEDE"
- İSTANBUL’DA KAHRAMANMARAŞ TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI
- İÇİ PARA DOLU ÇANTAYI SİNSİCE KENDİNE YAKLAŞAN KAPKAÇÇIYA KAPTIRMAYAN KUYUMCU, ÇANTASINA GÖZ DİKEN ŞAHSI YAKALAYABİLMEK İÇİN METRELERCE KOVALADI O ANLAR KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































