

Öykü'ye Donör Olduktan 39 Gün Sonra Lösemi Teşhisi Konuldu (2)
ÖYKÜ'NÜN ANNESİ: DONÖRÜNÜN DE LÖSEMİ OLMASINA ÇOK ÜZÜLDÜM
Antalya'da kök hücre nakli olmayı bekleyen 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı'nın annesi Eylem Yazıcı, kızına donör olduktan 39 gün sonra lösemi teşhisi konulan Nazlı Çiçek Gezginer'e de lösemi teşhisi konulmasına çok üzüldüğünü söyledi.
Benzer durumla daha önce de karşılaştıklarını anlatan Yazıcı, "Donör olmak isteyen 49 yaşındaki bir kişi başvuruda bulunmuş, ancak kan tahlili sırasında lösemi olduğu tespit edilmişti. Bu durum herkesin başına gelebilir. Bağışçı olunduğunda sadece benim kızım için değil, tüm lösemi hastaları için umut oluyorsunuz" dedi.
Yaptıkları kampanya neticesinde 150 bin kişinin kök hücre nakli için donör olduğunu belirten Yazıcı, "Şu anda bunların Sağlık Bakanlığı tarafından sisteme hızla işlenmesini bekliyoruz. 135 bin vericinin hala sisteme işlenme sırasında olduğunu biliyoruz. Numuneler üzerinde hızla çalışılırsa, tüm hastalar bir an önce sağlığına kavuşur" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- 'TÜRKİYESİZ BİR TURİZM SEZONU, AKDENİZ'DE MÜMKÜN DEĞİL'
- BAŞKAN KIVANÇ: "CEYHAN-YUMURTALIK ENERJİ KORİDORUNUN GÜÇLENMESİ, ADANA’YI ÖNEMLİ BİR AKTÖR HALİNE GETİREBİLİR"
- OSMANİYE’DE ŞOFÖRLERİN ZORLU NÖBETİ: 12 GÜNDÜR YÜKLER BOŞALTILMADI
- DEPREMDE AİLESİNİ VE BACAĞINI KAYBEDEN KÜÇÜK KIZIN ÇİZDİĞİ RESİMDEKİ PROTEZ BACAK DETAYI DUYGULANDIRDI
- TELEFON ALIŞVERİŞİNDEN KALAN 24 BİN TL ALACAKLARINI ALMAYA GİDEN KARDEŞLER MERMİLERİN HEDEFİ OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































