Bugün 15 Ocak 2026 Perşembe
  • Antalya11 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    6394.87
    %-0.43
  • Dolar
    43.1891
    %0.06
  • Euro
    50.2375
    %-0.15
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Polis Muhtarlarla Huzur Toplantısı Yaptı
24 Ekim 2018 Çarşamba 16:28

Polis Muhtarlarla Huzur Toplantısı Yaptı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Huzur Toplantısı yapıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Huzur Toplantısı yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Yeşilyurt halk merkezi salonunda, huzur toplantısı yapıldı. İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal'ın başkanlığında yapılan toplantıya, il emniyet müdür yardımcıları, ilgili birim amirleri ve merkez mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda genel asayiş ve güvenlik konularında yaşanan sıkıntıların çözümüne yönelik hususlar ele alınırken, ilin daha huzurlu ve yaşanabilir bir hale gelmesinde muhtarların önemine değinildi.

Toplantı öncesi konuşan İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Muhtarlardan gelen her türlü bilgiyi değerlendirdiklerini bu sayede kentteki asayiş, trafik ve narkotik olaylarında ciddi azalmanın yaşandığını belirtti. Okullarda bu yıl farklı tedbirler alındığını da söyleyen Urhal, "Geçen sene aldığımız tedbirlerden çok farklı tedbirler aldık bu sene. Sadece özel güvenlikler dışında önemli gördüğümüz, analizini yaptığımız okullarda polis görevlendirmek suretiyle çok özel tedbirler alıyoruz. Bunun faydalarını da görüyoruz. Bunun dışında asayiş, trafik ve narkotikten karma tim oluşturdu" şeklinde konuştu.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün nüfuslar olarak tasnif ettiği iller arasında narkotik şubeleri değerlendirdiğini dile getiren Urhal, bu değerlendirmede yüzde 100 başarı sağladıklarını ve ilk sırada yer aldıklarını vurguladı.

Bu haber toplam 364 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim