

Reşadiye Mahallesine Asfalt Ve Kilitli Parke
Talas'ın yukarı mahallelerinden Reşadiye'de asfalt ve kilit parke çalışması başladı.
Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.
Bir kilometre uzunluğunda ve yaklaşık 700 ton asfaltın kullanılacağı Paşaderesi Caddesindeki çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Palancıoğlu, bölgede iki farklı çalışmanın sürdüğünü söyledi.
Başkan Palancıoğlu, kış mevsimi gelmeden çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek, "Reşadiye'de iki farklı çalışmamız devam ediyor. Bir tanesi asfaltlama çalışmamız, diğeri de kilit parke. Hava şartları el verdiğince bu çalışmaları hızla tamamlayacağız. Talas genelinde önceliklendirdiğimiz acil yerlerin hepsini asfaltlama ve kilit parke çalışmamız kışa kadar sürecek. Burada da uzun zamandır istenilen yollara asfalt sermeye başladık. Birkaç güne kadar bu yolların asfaltını ve kilit parkesini tamamlamış olacağız. Arkadaşlarımız altyapısını hazırladılar, asfalta hazır hale getirdiler. Bugün de çalışmamız başladı. Reşadiyeli hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun." diye konuştu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OSMANİYE’DE DEAŞ OPERASYONU: 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- ADANA’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ ŞANTİYELERİ VURURKEN, BAKIZ İNŞAAT’IN ALTYAPISININ FARKI TEKRARDAN DİKKAT ÇEKTİ
- SAMADAĞ’DA EV YANGINI
- TIR VE OTOMOBİL ÇARPIŞTI 2 YARALI
- BAKAN ERSOY: "AKDENİZ BÖLGESİ’NDE 2002-2025 YILLARI ARASINDA YAKLAŞIK 26,9 MİLYAR LİRALIK KÜLTÜR VE TURİZM YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































