

Ruslar zıplayarak stres attı
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir grup Rus turist, kilo vermek isteyenlerin yeni trendi "Kangoo Jumps" ayakkabılarla müzik eşliğinde spor yapıp günün stresini attı.
NASA tarafından geliştirilen "Kangoo Jumps" ayakkabıları, son yıllarda kilo vermek isteyenler için yeni bir spor alanı oldu. Alanya'nın Damlataş Park'ında bir araya gelen bir grup Rus kadın "Kangoo Jumps" ayakkabılarıyla kalori yakmak için spor yaptı. Müzik eşliğinde eğlenceli dakikalar yaşayan turistler, günün stresini zıplayarak attı.
"Amacımız bu sporu daha yaygın hale getirmek"
Etkinlik hakkında konuşan Marry Tellioğlu, yeni trend haline gelen Kangoo Jumps sporu yaptıkları söyledi. Tellioğlu, " Amacımız bu sporu daha yaygın hale getirmek. Arkadaşımız kurmuş olduğu bir şirket tarafından yabancı turistlerle bir araya gelip bu tür organizasyonlar yapıyoruz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- NAVİGASYONUN YANILTTIĞI 3 KİŞİ, DAĞ YOLUNDA ARAÇLA ÇAMURA SAPLANARAK MAHSUR KALDI
- HATAY’DA COĞRAFİ İŞARETLİ KABAK TATLISI ÜRETİMİ YAPAN İŞETME DENETLENDİ
- SON 65 YILIN EN KURAK YILINDA TAMAMEN KURUYAN YAYLADAĞI BARAJI’NDA SU SEVİYESİ 3 AYDA YÜZDE 100’E ULAŞTI
- KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN SOLA MANEVRA YAPAN İŞ MAKİNESİ YÜKLÜ TIR SÜRÜCÜSÜNÜN FACİAYI ÖNLEDİĞİ ANLAR KAMERADA
- YASAL SINIRIN ÜSTÜNDE ALKOLLÜ ÇIKAN ADAY SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİ İPTAL EDİLDİ, "BENİ ÇEKMEYİN AVUKATIM" DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































