Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2325.069
    %0.79
  • Dolar
    32.3676
    %0.11
  • Euro
    34.9782
    %-0.06
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Saadet Partisi arı gibi
27 Haziran 2022 Pazartesi 16:21

Saadet Partisi arı gibi

Saadet Partisi Antalya İl Teşkilatı, il ve ilçelerde arı gibi çalışarak üye sayısını artırmaya başladı. Hedeflenen üye sayısına ulaşmak için gayret gösterdiklerinin altını çizen İl Başkanı Ramazan Düzen, başka parti üyesi çıkan yeni üyelerle ilgili çalış

Saadet Partisi Antalya İl Teşkilatı, il ve ilçelerde arı gibi çalışarak üye sayısını artırmaya başladı. Hedeflenen üye sayısına ulaşmak için gayret gösterdiklerinin altını çizen İl Başkanı Ramazan Düzen, başka parti üyesi çıkan yeni üyelerle ilgili çalışmalar gerçekleştirdiklerini de bildirdi.

 

Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı’nın aylık il divan toplantısı ve Kepez İlçe olağan kongresi, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) toplantı salonunda dün gerçekleştirildi. İl divan toplantısında partinin üye çalışmalarıyla ilgili bilgi verildi. İlçe başkanları ise, gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgi aktardı. Divan Başkanlığını İsmet Pişirici’nin, Divan Katipliğini Aydın Çevik’in ve Katip üyeliğini Can Demirel’in yaptığı Kepez İlçe olağan kongresinde ise, tek liste ile seçime gidildi ve mevcut başkan Mehmet Akburak güven tazeleyerek tekrardan Kepez İlçe Başkanlığına seçildi.

sam-2425.jpg

HEDEF 50 BİN ÜYE

İktidara gelmeleri halinde hayata geçirecekleri projeleri anlatan Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, çok çalışmaları gerektiğinin altını çizdi. Hedeflerine odaklandıklarını vurgulayan Düzen, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun Antalya’dan 50 bin üye istediğini belirterek, “Seçmen sayısının 10 binde 1’i olan üye hedefimiz yeni dönemde binde 1’e düştü” şeklinde konuştu.

sam-2417.jpg

“BİZİM ÜYELERİMİZ, BAŞKA PARTİ ÜYESİ ÇIKIYOR”

Düzen, “Önce üyelerimize sahip çıkacağız. Şuanda 2 bin 221 üyemiz başka parti üyesi. Bunun çoğu hangi parti üyesi olduğunu bilmiyor. Çünkü, kendi bilgisi dışında üye yapılmış. Örneğin, kendisine oy verecek bir dava kardeşimiz, bir başka partinin üyesi çıktığı için oy veremedi. Şuanda İl Başkan Yardımcımız. Bir ilçe başkanımız istifa etmiş görünüyor. Bir başka ilçe başkanımız başka parti üyesi görünüyor. Bunların hepsini incelememiz lazım. Artık hangi ilçemizde kaç tane başka parti üyesi, kaç tane istifa etmiş üye var görebiliyoruz. Bundan sonra ben üye yaptım diye klasöre koyma zamanı değil. Önce üye yapacağız, ardından kontrol ettirerek başka parti üyesi ise oradan istifa ettirerek kendimizin aktif üyesi yapacağız” dedi.

sam-2428.jpg

“ÇOK DAHA GÜZEL ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Düzen’in konuşmasından sonra Saadet Partisi Kepez İlçe Kongresi’ne geçildi. Kongrede konuşan ilçe başkanı elektrik elektronik yüksek mühendisi Mehmet Akburak, 2019 yılında göreve seçildiklerini hatırlatarak pandemi nedeniyle çok fazla çalışma yapamadıklarını belirtti. Yeni yönetimle birlikte daha güzel çalışmalar gerçekleştireceklerini söyleyen Akburak, geçmiş dönemde yönetimde yer alanlara da teşekkür etti.

sam-2435.jpg

AKBURAK YENİDEN SEÇİLDİ

Konuşmalardan sonra seçimlere geçildi. Tek liste ile seçime gidilirken Akburak güven tazeleyerek yeniden Kepez İlçe Başkanlığına seçildi. Saadet Partisi Kepez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

Asıl üyeler: Mehmet Akburak, İsrafil Çakır, Can Demirel, Mehmet Yılmaz, Tevfik Can, Hamdi Tok, Suat Altındaş, Mustafa Öztoprak, İbrahim Ortaç, Abdulhakim Tamar, Muzaffer Koç, Mehmet Ali Yılmaz, Tekin Kemer, Mehmet Kılınç ve Abdullah Tunç,

Yedek üyeler: Bayram Öztoprak, Süleyman Büyük, Özden Yorulmaz, Oğuzhan Koçtürk, Mustafa Yıldırım, Selahattin Kurt, Mustafa Karaca, Zülkarneyn Erdoğdu, Zeynel Abidin Zeki, Mesut Kurt, Mustafa Karaca, Cengiz Kaya, Mehmet Sarı, Fatih Kundu ve Veysel Uluğ. HABER: YUSUF KATRAĞ

sam-2438.jpg

Bu haber toplam 4742 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim