




Samsat’ta Vatandaşlar Sulu Tarıma Yöneldi
Adıyaman'ın Samsat ilçesinde yeniden sulu tarım yapılmaya başlandı.
2017 yılında Samsat Sulama Birliğinin feshedilmesi nedeni ile Samsat'taki sulama pompaj istasyonunun işletilmesi işi Çamgazi Sulama Birliğine verildi. Böylece, Samsat ilçesinde bulunan 28 bin 600 dekar sulama alanının 17 bin dekarlık kısmında bu yıl sulu tarım yapıldı.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Çamgazi Sulama Birliği Başkanı Mustafa Şen, vatandaşların sulama ücretlerini zamanında ve eksiksiz olarak yatırmalarının hizmetin aksamadan yapılması için önemli olduğuna dikkat çekti.
Başkan Şen, "Samsat Pompaj İstasyonunun Çamgazi Sulama Birliği bünyesine alınması ile birlikte kesintisiz olarak sulama yaptık. Çiftçilerimiz ağırlıklı olarak tütün ve pamuk ekimi yaptılar. Sezonu sorunsuz bir şekilde tamamlamanın huzurunu yaşıyoruz. Çiftçilerimiz bir an önce sulama bedellerini banka hesabımıza yatırmalıdırlar. İnşallah önümüzdeki yıl yine kesintisiz bir şekilde kanallara su vereceğiz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DENİZKURDU-II/2025’te insansız sistemler sahadaydı, komutanlardan "yeni çağ" vurgusu geldi
- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
- Bakan Fidan: "Texas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerekiyor"
- Antalya tarımında kayıtlı istihdama yeni model hazırlığı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim