Bugün 29 Nisan 2024 Pazartesi
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %0.00
  • Dolar
    32.4246
    %0.00
  • Euro
    34.6533
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şehirlerarası Otogar’da dönüş yoğunluğu
14 Nisan 2024 Pazar 13:37

Şehirlerarası Otogar’da dönüş yoğunluğu

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali, Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesi ve 9 günlük tatilin son günü olan dün yoğun bir dönüş trafiğine tanıklık etti. Otobüsle dönüşü tercih edenlerin artmasıyla terminal, tarihi kalabalıklara ev sahipliği yaptı.

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali, Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesi ve 9 günlük tatilin son günü olan dün yoğun bir dönüş trafiğine tanıklık etti. Otobüsle dönüş yapmayı tercih edenlerin artmasıyla birlikte terminal, tarihi kalabalıklara ev sahipliği yaptı.

otogar.jpeg

Dün sabah saatlerinden itibaren bugünün ilk saatlerine kadar, Antalya Otogarı'nın koridorları dönüş yolcuları tarafından dolduruldu. Normal otobüs seferlerinin talebi karşılayamaması üzerine bazı otobüs firmaları, ek seferler düzenleyerek dönüş yapan yolcuların mağdur olmaması için çaba gösterdi.

otogar2.jpeg

Terminaldeki yoğunluğun önemli bir kısmını, okullarına geri dönen üniversite öğrencileri oluşturdu. Tatilin sona ermesiyle birlikte öğrenciler, şehirlerarası otobüslerle kampüslere geri dönüş yaparken, terminalde uzun kuyruklar oluştu.

otogar3.jpeg

Güvenlik görevlileri, yoğunluğun etkilerini azaltmak için çaba gösterirken, terminal içinde ve dışında uzun kuyruklar oluştu. Birçok yolcu, uzun bekleme sürelerine katlanmak zorunda kaldı ancak ek seferlerin düzenlenmesiyle birlikte bazı yolcuların bekleyişleri kısalabildi.

Ramazan Bayramı tatili boyunca turistik yerlerin başında yer alan Antalya, tatil sona erince dönüş trafiğiyle de hareketli günler yaşadı. Özellikle son günlerde havaalanı ve otogar gibi ana ulaşım noktalarında artan yoğunluk, şehirdeki hareketliliği artırdı.

Antalya'nın turizm başkenti olarak bilinmesi, tatillerin sona ermesiyle birlikte otobüs terminalindeki trafiği artırdı. Terminal yetkilileri, yoğunluğun önümüzdeki günlerde de devam etmesini beklerken, ek seferlerin düzenlenmesiyle yolcuların taşımacılık ihtiyaçlarının karşılanmaya çalışıldığını belirtti.

HABER: İSA KAVLAK

 

Bu haber toplam 589 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim