




Serik Kültür Merkezi’nde çalışmalar devam ediyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik Kongre ve Kültür Merkezi'nin yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Serik'in Gedik Mahallesi'nde 23 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Serik Kongre ve Kültür Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatlarıyla hızla tamamlanması planlanan Kültür Merkezi, Serik'in sosyal alan ihtiyacının yanında ATASEM ve ASFİM'in ücretsiz eğitim ve spor hizmetlerine daha iyi imkan sağlayacak.
Kongre ve Kültür Merkezinde devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Serkan Temuçin, tesisin en kısa sürede tamamlanması için projede bazı revizyonların yapılacağını söyledi.
Temuçin, "Projemizde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşaatımız yükselirken bir taraftan da Başkanımız Muhittin Böcek'in talimatlarıyla tesisi en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Bunun için projede uygun gördüğümüz gerekli revizyonları yapıyoruz. Teknik ekibimiz bu konuda çok iyi çalışıyor. Projenin bazı kısımlarını ekibimizle birlikte revize ederek Serik halkımıza yakışan ilçenin ihtiyaçlarına cevap veren güzel bir kongre merkezini hızlı bir şekilde tamamlayacağız."diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DENİZKURDU-II/2025’te insansız sistemler sahadaydı, komutanlardan "yeni çağ" vurgusu geldi
- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- Bakan Fidan: "Texas’tan Ankara’ya uzanan bir güvenlik ağı oluşturmamız gerekiyor"
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
- Antalya tarımında kayıtlı istihdama yeni model hazırlığı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim