




Serik’ten 56 bin 704 ton çöp transfer edildi
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'te inşa edilen Katı Atık Transfer Tesisinden Ocak-Ekim 2020 döneminde 56 bin 704 ton çöp transfer edildi.
Toplanan çöpler tırlarla geçtiğimiz yıl Serik Eminceler Mahallesi'nde inşa edilen Katı Atık Transfer Tesisinden Kızıllı "da bulunan Katı Atık Değerlendirme Geri Dönüşüm ve Bertaraf Tesisi" ne sevk ediliyor. Böylelikle çöpler bertaraf edilerek geri dönüşüme kazandırılıyor.
Gece gündüz transfer yapılıyor
Aynı anda 3 atık toplama aracının boşaltım yapabileceği şekilde dizayn edilen transfer merkezinde modern yöntemlerle bekleme yapılmadan boşaltım işlemi gerçekleşiyor. Serik'teki katı atıkların bertaraf tesisine daha düzenli bir şekilde ulaştırılabilmesi için 16 tır ile gece gündüz transfer yapıyor. Ocak-Ekim 2020 döneminde Serik'ten 56 bin 704 ton çöp Kızıllı "da bulunan tesise sevk edildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Jinekoloji Kongresinde ‘Müstehcen Mesaj’ Tepkisi: "Hasta İle İlgili Sırlar Asla Paylaşılmaz"
- Eğirdirli öğrencilerden köy çocuklarına renkli etkinlikler
- ATB kesme çiçek URGE heyeti Japonya ve Kore’de temaslarda bulundu
- 1. Amatör Futbol Mürüvvet Başdeğirmen Ligi’nin Şampiyonu DSİ Spor oldu
- Son dakikada golü atıp takımı şampiyon yaptı, antrenör babasına koştu
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim