




Serinlemek İsteyenler Su Parkına Koştu
ANTALYA'da hava sıcaklığının 28 dereceyi bulmasıyla yerli ve yabancı birçok turist, serinlemek için su parklarına koştu.
Hava sıcaklığının 28, deniz suyu sıcaklığının 25 derece kaydedildiği Antalya'da, nem oranı yüzde 70'lere ulaştı. Yüksek nemle birlikte hissedilen sıcaklığının 36 derece olduğu turizm kentinde, yerli ve yabancı tatilciler serinlemek için sahilleri ve su parklarını doldurdu. Kent merkezindeki su parkına gelen tatilcilerin kimisi havuza girip serinledi, kimisi de su kaydıraklarından kayarak eğlendi. Her yaştan tatilcinin doyasıya vakit geçirdiği su parkında renkli görüntüler oluştu.
Su parkının fotoğraf ekibinin çekimler sırasında farklı atmosfer oluşturmak için getirdiği köpek balığı kafası maketi ise turistlerin büyük ilgisini çekti. Köpek balığı maketinin ağzına oturan çocuklar fotoğraf çektirdi. Su parkının maskotu papağan "Cabbar" ise olup bitenleri şezlongun üzerinden izledi.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim