

Seyir halindeki otomobil tel çitlere çarparak takla attı : 2 yaralı
Antalya'nın Serik ilçesinde seyir halindeki otomobil, sürücüsünün önündeki araca çarpmamak için direksiyonu kırmasıyla yoldan çıkarak tel çitlere çarparak devrildi. Otomobildeki 2 kişinin yaralandığı kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Kaza, D 400 Karayolunda gece saat 02:00 sıralarında meydana geldi. H.N.'nin kullandığı otomobil, seyir halindeyken önündeki araca çarpmamak için direksiyonu kırdı ve yoldan çıkarak orta refüjdeki tel çitlere vurarak devrildi. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, araçta bulunan sürücü H.N. ve O.E.'yi yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk etti. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































