

Sınavlar öncesi okullar dezenfekte edildi
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı içerisinde yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde il merkezindeki okullarda dezenfekte ve temizlik işlemi gerçekleştirdi. Dezenfekte edilen 222 okul sınava hazır hale getirildi.
Büyükşehir Belediyesi, dezenfekte ve temizlik çalışmaları ile sınavlar öncesinde okullarda sağlıklı bir ortam oluşturuluyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı tarafından 14 Haziran tarihinde yapılacak olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için il merkezindeki 78 okulda Kovid-19 pandemisi çerçevesinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.
Ayrıca 27 ve 28 Haziran'da gerçekleştirilecek ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için de merkez ilçelerde bulunan 144 okulda dezenfeksiyon çalışması yapılıyor. Biyosidal uygulayıcı eğitime sahip Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaptığı dezenfekte çalışmaları ile sınav yapılacak okullarda insan sağlığını tehdit edecek olumsuzlukların minimum seviyeye indirmeyi amaçlıyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- DAVA NEDENİYLE KAPATILAN YOLDAN GEÇEMEYEN İTFAİYE YANGINA ULAŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ
- MERSİN’DE SARP KAYALIKLARDA MAHSUR KALAN KEÇİ NEFES KESEN OPERASYONLA KURTARILDI
- YEĞENİNİ DİRİ DİRİ TOPRAĞA GÖMEREK ÖLÜME TERK EDEN DAYI, ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARINA KATILMIŞ
- ANTAKYA’DA SEYİR HALİNDEKİ MİNİBÜSTE KORKUTAN YANGIN
- ADANA’DA BUZ SARKITLARI OLUŞTU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































