

Şirazi Türk İran Dostluk Parkı açılıyor
Dünyanın 90 ülkesinden 140 bine yakın yabancının yaşadığı Antalya'da, Muratpaşa Belediyesi, Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya, Ukrayna, Litvanya kültür ve dostluk parklarına bir yenisini daha ekliyor. Şirazi Türk İran Dostluk Parkı, Çağlayan Mahallesi'nde Çarşamba günü açılıyor.
Nevruz Bayramı nedeniyle birlerce İranlının tatil için geldiği Antalya'da, Muratpaşa Belediyesi Şirazi Türk İran Dostluk Parkı'nın açılışını yarın düzenlenecek törenle gerçekleştirecek. Çağlayan Mahallesi 2037 Sokak'ta yer alan 2 bin 500 metrekarelik parkın açılışı yarın gerçekleştirilecek.
"Herkes kendini evinde hissetsin"
Belediye Başkanı Ümit Uysal, dünyanın 90 farklı ülkesinden 140 bine yakın yabancının bulunduğu Antalya'da, Muratpaşa'nın yerleşik yabancıların yaşamak için en çok tercih ettiği yerlerin başında geldiğini söyledi. Başkan Uysal, "Antalya'mızın, Muratpaşa'mızın paçası olan ve komşuluklarıyla kentimize değer katan herkesin kendinde evinde gibi hissedebileceği bir Antalya hayal ediyoruz. Ülkeler adına açtığımız kültür ve dostluk parkları bunun bir sonucu" diye konuştu. Daha önce Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Rusya, Ukrayna, Litvanya kültür ve dostluk parkları açıklarını belirten Başkan Uysal, Şirazi Türk İran Dostluk Parkı açılışının İran ve Komşular Ülkeler Dostluk Derneği'yle gerçekleştirileceğini söyledi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ULUSLARARASI TİYATRO FESTİVALİ’NDE, "YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ" SAHİBİNİ BULDU
- DÜZİÇİ’NDE 106. YIL COŞKUSU HAKAN PEKER KONSERİYLE BAŞLADI
- RESTORANDA ÖNCE SELAMLAŞTILAR, SONRA SİLAHLAR KONUŞTU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
- ELMALI'YA KANSER TARAMA MERKEZİ MÜJDESİ
- AŞIRI YAĞIŞLA BİRLİKTE DERENİN ARTAN DEBİSİ KÖPRÜYÜ YIKTI, YOLDA ÇÖKMEYE NEDEN OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































