

Siyam İkizleri 18 Yaşında
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde yaşayan siyam ikizleri Ayşe ve Sema Tanrıkulu, 18 yaşına adım attı.
Türkoğlu Belediyesi 18 yaşına giren siyam ikizlerine sürpriz doğum günü düzenledi. Doğum günlerinde karşılarında belediye ekiplerini gören Ayşe ve Sema Tanrıkulu, şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Tanrıkulu ailesini evlerinde ziyaret ederek, 18 yaşına giren siyam ikizleri Ayşe ve Sema Tanrıkulu'nun doğum günü sevincini paylaşan Türkoğlu Belediyesi ekipleri çeşitli hediyeler verdi.
Hazırlanan doğum günü pastasının da kesildiği ziyarette Ayşe ve Sema Tanrıkulu, "Allah razı olsun Belediye Başkanımız Osman Okumuş, Başkan Yardımcımız Ramazan Bozdoğan ve belediye ekipleri bizi o kadar mutlu ettiniz ki, duygularımızı ifade edemiyoruz, çok teşekkür ediyoruz" dediler.
Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Bozdoğan ise, "Kırmakaya Mahallemizdeki kızlarımız Ayşe ve Sema'nın bu özel gününde mutlu olmak için geldik. Kızlarımız 18 yaşına girdi. Kendilerine hayırlı yaşlar diliyorum. İnşallah bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyoruz. Türkoğlu Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman kendilerinin yanındayız. İyi ki doğdunuz Ayşe ve Sema" diye konuştu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA SAĞANAK YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ: YOLLAR GÖLE DÖNDÜ, ARAÇLAR MAHSUR KALDI
- HATAY’DA ALEVLERE TESLİM OLAN KONTEYNER KULLANILAMAZ HALE GELDİ
- ADANA’DA DEPODA BİNLERCE KAÇAK TÜTÜN ÜRÜNÜ ELE GEÇİRİLDİ: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- YÜZÜNÜ GÖRÜP, SESİNİ DUYMADIĞI ŞEHİT BABASININ KENDİSİ İÇİN YAZDIĞI 75 YILLIK MEKTUBU YILLARDIR SAKLIYOR
- MERSİN’DE TRAKTÖR UÇURUMA YUVARLANDI: 2 ÖLÜ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































