

Sökülen ağaçlar deplase edilerek eski yerlerine dikiliyor
Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kemer'e ayrı bir nefes olacak Kındıl Sahil Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda sökülen ağaçları deplase ederek, eski yerlerine dikimlerini gerçekleştiriyor.Ekipler park, yeşil alan ve orta refüjlerde de bakım işlemleri yapıyor.
Parklarda çim biçme ve bakım ilerine de devam eden belediye ekipleri, turizm sezonu öncesi havuzların bakımlarını da yapmaya başladı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'deki projelerin hızla devam ettiğini belirterek " Tüm çalışmalarımızı turizm sezonuna yetiştirmeyi planlıyoruz. Kemer'in en önemli projelerinden olan Kındıl Sahil Projesi kapsamında ağaçların sökümünü yapmıştık. Bu ağaçların deplase işlerini tamamladık ve eski yerlerine dikimini yapıyoruz. Yeşili korumak bizim asli görevlerimiz arasında. Belediye ekiplerimiz, yeşil alanlarda da çalışmalarına rutin olarak devam ediyor" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- NAVİGASYONUN YANILTTIĞI 3 KİŞİ, DAĞ YOLUNDA ARAÇLA ÇAMURA SAPLANARAK MAHSUR KALDI
- HATAY’DA COĞRAFİ İŞARETLİ KABAK TATLISI ÜRETİMİ YAPAN İŞETME DENETLENDİ
- HATAY’DA ÇOCUK İZLEM MERKEZİ İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI DÜZENLENDİ
- SON 65 YILIN EN KURAK YILINDA TAMAMEN KURUYAN YAYLADAĞI BARAJI’NDA SU SEVİYESİ 3 AYDA YÜZDE 100’E ULAŞTI
- KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN SOLA MANEVRA YAPAN İŞ MAKİNESİ YÜKLÜ TIR SÜRÜCÜSÜNÜN FACİAYI ÖNLEDİĞİ ANLAR KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































