




Su Parkında Bayram Yoğunluğu
RAMAZAN Bayramı'nın üçüncü gününde, Antalya'da su parkı tıklım tıklım doldu. Yerli turistin çoğunlukta olduğu su parkında, miniklerin eğlence çığlıkları işletmenin her yanından duyuldu.
Hava sıcaklığının 26 derece olduğu turizmin başkentinde, bayram tatili tüm hızıyla sürüyor. Türkiye'nin farklı şehirlerinden 9 gün sürecek bayram tatilini geçirmek için Antalya'ya gelen tatilciler, günlerini havuzda ve denizde geçirdi. Her yaştan tatilciyi ağırlayan su parklarının tadını çıkaranların başında çocuklar geldi. Antalya şehir merkezindeki tek su parkı Aqualand, bir gün içinde 3 bin kişiyi ağırladı. Minikler, çocuk bölümünde gönüllerince eğlenirken anne ve babaları da adrenalini yüksek su kaydıraklarından kayarak heyecanlı anlar yaşadı.
Su parkı içindeki dalga havuzu günün belirli saatlerinde açılarak, eğlencenin dozunu artırdı. Dalgalar arasında dans ederek eğlenen tatilciler, yaz güneşinin tadını çıkarttı.
FOTOĞRAFLI

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim