




Tanık Belgeseli 1 Kasım’da Seyirciyle Buluşacak
Tekirdağ Çorlu Belediyesi tarafından hazırlatılan Tanık adlı belgesel Çorlu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olan 1 Kasım günü seyirci ile buluşacak.
Göz kamaştırıcı gelişimiyle herkesi hayran bırakan, memleket kavramının tam hakkını veren, farklı yörelerden göçle gelen vatandaşlarla kültür ve tarih harmanı bir kent olan Çorlu'nun zenginliğini dünden bugüne, bugünden yarına belgelemek, kayıt altına almak ve gelecek nesillere bir kültür mirası bırakmak amacıyla çalışmalarına devam eden Çorlu Belediyesi, hayata geçirdiği yeni proje kapsamında; çekimleri tamamlanan kentin ve bu kentte yaşayanların kimliğine ışık tutacak Tanık belgeselini seyirciyle buluşturacak.
Çorlu'da yaşayan ya da yaşamının ilk yıllarında yurt içinden ve yurt dışından göç ile Çorlu'ya gelen geçmişe, değerlere ve Çorlu'nun özüne tanık olan, yaşayan çınarların hatıralarından oluşan Tanık belgeselinin ilk gösterimi 1 Kasım Perşembe günü Orion Alışveriş Merkezi'ndeki sinema salonunda 14.00 ve 16.00 seanslarında gerçekleştirilecek. Ücretsiz olan etkinliğe tüm Çorlu halkının davetli olduğu kaydedildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da denizin ortasında inek leşi görenler gözlerine inanamadı
- Gassal kursu sertifika töreni gerçekleşti
- Fen Bilimleri Enstitüsü 40. yılını kutluyor
- ATSO Başkanı Hacısüleyman:" ’Anfaş Fresh Antalya’ kent markasına büyük katkı sağlıyor"
- Adana OSB Genç Sanayiciler Kurulu’ndan Antalya OSB firmalarına teknik gezi
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim