

TARİHİ VALİLİK BİNASINDA RESTORASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, kentin tarihi yapılarından olan ve depremde hasar gören tarihi valilik binasında yürütülen restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Depremde yerle bir olan Hatay'da kentte yer alan tarihi yapılarda yıkılmıştı. Kentin tarihi ve kültürel mirasını yansıtan önemli yapılarından olan tarihi Hatay valiliği konağı ile tarihi Hatay valilik binasıda depremde ağır hasar almış ve restorasyon çalışmalarına başlanmıştı. Vali Masatlı ve Kaymakam Akdaş, yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere saha gezisi gerçekleştirdi. Yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Vali Masatlı, tarihi yapıların özgün dokusunun korunarak geleceğe taşınmasının önemine dikkat çekti.
Restorasyon projeleriyle Hatay'ın kültürel mirasının yaşatılması ve tarihi yapıların yeniden kente kazandırılması hedefleniyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- YÜZÜNÜ MASKE TAKARAK GİZLEYEN HIRSIZ, MOTOSİKLETİ KENDİ MALIYMIŞ GİBİ ALIP GİTTİ
- MERSİN’DE YANGIN, EKİPLERİN HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ
- DEFNE’DE İNDİĞİ UÇURUMDAN ÇIKAMAYAN VATANDAŞI İTFAİYE KURTARDI
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ SORUMLUSU GÖZALTINA ALINDI
- DÜZEN: "YENİ BİR TEKNOKENTİ İNŞA ETMEK, MİLLİ SERVETİN İSRAFIDIR"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































