

TBB’ den Döşemealtı’na son model çöp kamyonu
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından belediyeye hibe edilen çöp kamyonunu teslim aldı. Başkan Genç, hibe çöp kamyonunun ilçeye kazandırılmasına katkı sağlayan İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı Fethi Yaşar ve Birlik Genel Sekreteri Salim Çoruk'a teşekkür etti.
Çok daha temiz bir Döşemealtı için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü araç filosunu 14,5 ton kapasiteli 2020 model (BMC) çöp kamyonuyla güçlendirdi. Başkan Genç sabah saatlerinde teslim edilen kamyonun direksiyonuna geçerek test sürüşü yaptı. Başkan Turgay Genç, Emeği geçen herkese teşekkür etti.
Başkan Genç, "Her geçen gün büyüyen ve gelişen Döşemealtı hizmetin en iyisine layık. Ekip arkadaşlarımla birlikte en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemize Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen sıfır kilometre Çöp Kamyonu ile araç filomuzu güçlendirdik. Daha temiz bir Döşemealtı için çalışıyoruz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- NAVİGASYONUN YANILTTIĞI 3 KİŞİ, DAĞ YOLUNDA ARAÇLA ÇAMURA SAPLANARAK MAHSUR KALDI
- HATAY’DA COĞRAFİ İŞARETLİ KABAK TATLISI ÜRETİMİ YAPAN İŞETME DENETLENDİ
- KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERE ÇARPMAMAK İÇİN SOLA MANEVRA YAPAN İŞ MAKİNESİ YÜKLÜ TIR SÜRÜCÜSÜNÜN FACİAYI ÖNLEDİĞİ ANLAR KAMERADA
- SON 65 YILIN EN KURAK YILINDA TAMAMEN KURUYAN YAYLADAĞI BARAJI’NDA SU SEVİYESİ 3 AYDA YÜZDE 100’E ULAŞTI
- YASAL SINIRIN ÜSTÜNDE ALKOLLÜ ÇIKAN ADAY SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİ İPTAL EDİLDİ, "BENİ ÇEKMEYİN AVUKATIM" DİYEREK KENDİNİ SAVUNDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































