

Tekne Faciasında Hayatını Kaybeden Filistinli 2 Çocuk Toprağa Verildi
Bodrum açıklarında mültecileri taşıyan teknenin batmasıyla yaşanan faciada trafik polisinin kucağında ambulansa götürülen Filistinli kız çocuğu ve erkek çocuğu 9 gün sonra İstanbul'da toprağa verildi.
Muğla'nın Bodrum ilçesinden 22 Ekim günü Yunanistan'ın İstanköy Adasına geçmeye çalışan kaçak göçmenleri taşıyan "Ela" isimli siber tekne, Bodrum'un Gümbet Mahallesi açıklarında batmış ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 17 kaçak göçmen denizden sağ olarak kurtarmıştı. Üç kaçak göçmenin ise kendi imkanlarıyla sahile çıkmayı başardığı olayda, batan tekneden iskele kenarına sürüklenen üç çocuk da vatandaşlar ve polis tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edilmişti. Tekne faciasında Trafik Polisi Harun Kulaçoğlu'nun önce kalp masajı yaptığı ardından da kucağına alarak ambulansa götürdüğü Melek Abucezar (9) ve İhab Abucezar (4) hayatını kaybetmişti. Yaşanan olaydan 9 gün sonra Filistin uyruklu iki çocuğun cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiye getirildi. Filistin uyruklu Melek Abucezar ve İhab Abucezar ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazıyla Kilyos Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OSMANİYE’DE DEAŞ OPERASYONU: 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- ADANA’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ ŞANTİYELERİ VURURKEN, BAKIZ İNŞAAT’IN ALTYAPISININ FARKI TEKRARDAN DİKKAT ÇEKTİ
- SAMADAĞ’DA EV YANGINI
- TIR VE OTOMOBİL ÇARPIŞTI 2 YARALI
- BAKAN ERSOY: "AKDENİZ BÖLGESİ’NDE 2002-2025 YILLARI ARASINDA YAKLAŞIK 26,9 MİLYAR LİRALIK KÜLTÜR VE TURİZM YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































