

Tıkalı Menfezden Ekili Alanlar Zarar Görüyor
Kütahya'nın Hisarcık-Simav ilçeleri arasındaki duble yol çalışmaları esnasında yapılan menfezinin dar ve alçak seviyede olması yüzünden yağmur sularının ekili alanlara zarar verdiği iddia edildi.
Hisarcık-Yenipınar köy yolunun Bağlaryanı mevkiinde bulunan menfezin 3 yıldan bu yana yağmur sularının getirdiği kum ve taşlarla dolu olduğunu söyleyen Hüseyin Kahveci isimli arazi sahibi, çalışmayan menfez yüzünden yağmur sularının ekili alanlarına zarar verdiğini iddia etti.
Kahveci," Yeni yolun altına yapılan yol seviyesinden çok alçakta ve dar olan menfezi yağmur sularının getirdiği kum ve taşlar tamamen tıkadı. Tıkanan menfezden geçemeyen yağmur ve sel suları benim ve yakın akrabalarımın 5 dekar alanda bulunan ekili arazilerimize, ayrıca yeni yapılan yola zarar veriyor. Bu yıl menfezden taşan sular domates, fasulye ile kavun ve karpuza büyük zarar verdi. 3 yıldan beri ekili alanlardan doğru dürüst ürün alamıyoruz. Ne yapacağımızı şaşırdık. Tıkanan menfezi üç kez belediyeye, bir kez de özel idareye açtırdım, ama yine tıkandı. Bu menfezin biraz daha yüksekte ve geniş olarak yapılması gerekiyor. Yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını istiyoruz.(MA-EFE)
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- EĞİTİM VE BİLİM GÜCÜ DAYANIŞMA SENDİKASI ANTALYA ŞUBESİ AÇILDI
- HATAY’DA OTOMOBİLLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 4 YARALI
- GELENEKSEL KURTBAĞI KAYISI FESTİVALİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ
- YAĞIŞLI GEÇEN KIŞ MEVSİMİ ATA TOHUMU KARAKILÇIK BUĞDAYINDA VERİMİ ARTTIRDI
- KAZADA AĞIR YARALANAN UZMAN ÇAVUŞ 92 GÜN SÜREN HAYAT MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































