

Tuna, Köpeği Vurulan Emirhan’a Yavru Köpek Hediye Etti
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, geçtiğimiz günlerde 2 köpeği vurularak öldürülen küçük Emirhan'a terrier ırkı yavru köpek hediye etti.
Geçtiğimiz günlerde Mersin'in Toroslar ilçesi Ayvagediği Mahallesi'nde keçilerine saldırıldığı iddiasıyla bir vatandaş tarafından 2 köpek vuruldu. Köpeklerin sahibi olan 6 yaşındaki Emirhan Yüksel'in köpekleri için ağladığı sırada çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüleriyle herkesin yüreğini burkan Emirhan'a Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kayıtsız kalmadı.
Toroslar ilçesi Ayvagediği Mahallesi'nde yaşayan Yüksel ailesinin evini ziyaret Tuna, 2 terrier ırkı yavru köpeği Emirhan'a teslim etti. Tuna, "Hayvan sevgisi olmayan da insan sevgisi olmaz. Sende de bu hayvan sevgisi olduğu sürece ileride de sevecen ve insanları kucaklayan çok iyi bir Türk genci olacaksın" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- OSMANİYE’DE DEAŞ OPERASYONU: 4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- ADANA’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ ŞANTİYELERİ VURURKEN, BAKIZ İNŞAAT’IN ALTYAPISININ FARKI TEKRARDAN DİKKAT ÇEKTİ
- SAMADAĞ’DA EV YANGINI
- TIR VE OTOMOBİL ÇARPIŞTI 2 YARALI
- BAKAN ERSOY: "AKDENİZ BÖLGESİ’NDE 2002-2025 YILLARI ARASINDA YAKLAŞIK 26,9 MİLYAR LİRALIK KÜLTÜR VE TURİZM YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































