

Türkler’de altyapı çalışmaları devam ediyor
Alanya'nın Türkler Mahallesi'nde altyapı çalışmaları devam ediyor. Başkan Yücel, "Yeni yerleşimlerin arttığı bölgelerde kış hazırlıkları çerçevesinde ivedi bir şekilde altyapı çalışmalarına devam ediyoruz" dedi.
Alanya Belediyesi Fen İşleri Ekipleri yaklaşan kış mevsimi öncesi altyapı ve asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar. Alanya'nın her köşesinde çalışma yapan ekipler, Türkler Mahallesi'ndeki çalışmalara da başladılar. Türkler Mahallesi İnö Sokak'ta yoğun bir mesai harcanarak çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 500 metrelik hat üzerine yapılan çalışmalarla binlik büzler ile mahalledeki altyapı sorunu tarihe karışıyor.
"Altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza hız verdik"
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Yeni yapılaşmaların olduğu şehrimizde büyümeye endeksli olarak altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza da hız verdik. Kış aylarının da yaklaşması ile birlikte Türkler Mahallemizde de alt yapı çalışmalarına başladık. Binlik büzlerle yaptığımız çalışmalar sonucu bölgenin alt yapı sorununu çözmüş olacağız. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- SULARIN YÜKSELDİĞİ EVİNDE MAHSUR KALAN FELÇLİ ADAMIN YARDIMINA KIZILAY EKİPLERİ YETİŞTİ
- KIRILAN BARDAK TARTIŞMASINDA "BENİ MÜŞTERİLERİN YANINDA REZİL EDİYORSUN, BEN YAPACAĞIMI BİLİYORUM" DİYEN KADININ KOCASI, İŞ YERİNİN CAMINA KALDIRIM TAŞI FIRLATTI
- DEPREMİN İZLERİNİN SİLİNDİĞİ KENTTE, 1540 TAKIM, ROBOT YARIŞMASINDA DERECE YAPMAK İÇİN MÜCADELE VERECEK
- ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ’NDEN EVLİ VE EVLENECEK ÇİFTLERE ’AİLE AKADEMİSİ’
- BUNLARDA ‘VİLLAKONDU’
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































