

Ukraynalı Ressam Mykola Strus’un sergisi Büyükşehir Fuayesi’nde açıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası fuaye alanında Ukraynalı Ressam Mykola Strus'un resim sergisi açıldı. Büyükşehir Belediyesi ve Ukrayna Aile Derneği işbirliği ile açılan resim sergisi sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Ukrayna Aile Derneği işbirliği ile Ukraynalı sanatçı Mykola Strus'un özel bir teknik uygulayarak ürettiği resimler Büyükşehir Belediyesi Hizmet binası fuaye alanında sergilendi. Sergi açılışına, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Ukrayna Aile Derneği Başkanı Vita Mikaylova, Ukrayna Antalya Muavin Konsolosu Sergii Kaian, Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Alperen Erkazancı, Ukraynalı ve Antalyalı sanatseverler katıldı. Açılışın ardından Ukraynalı sanatçı Lishun Alla sergiyi gezen sanatseverlere Ukrayna'ya ait müzik aleti Bandura eşliğinde şarkı söyledi.
Ressam Mylola Strus'un deriden özel olarak imal edilmiş tuallere kendi geliştirdiği özel boyaları kullanarak çizdiği resimler büyük beğeni topladı. Sanatçı, hayati konumu ve değerleri olan parlak kişilikleri, kendi geliştirdiği teknikle resmederek çok özel eserler ortaya koyuyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- PHASELİS ANTİK KENTİ'NDE FESTİVAL HEYECANI
- ÜRETİCİLERİN SERASI ARTIK TELEFONDA
- ADANA DEMİRSPOR’UN ESKİ FUTBOLCUSU TOLGA KALENDER HAYATINI KAYBETTİ
- BERKAY BAHAR: "KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER İÇİN DAHA GÜÇLÜ BİR ATSO KURACAĞIZ"
- OKUL SALDIRILARI SONRASI ÇOCUKLARIN KORUNMASI VE AİLELERİN SORUMLULUĞU GÜNDEMDE
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































