Bugün 17 Mayıs 2024 Cuma
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2472.776
    %0.25
  • Dolar
    32.2824
    %0.09
  • Euro
    35.0451
    %-0.37
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
"Ülkemizin ekonomik gücüne katkı sunuyoruz"
04 Ekim 2023 Çarşamba 12:34

"Ülkemizin ekonomik gücüne katkı sunuyoruz"

Anadolu Aslanlar İş Adamları Derneği (ASKON) Antalya Şube Başkanı Onur Kacar, "Ülkemizin ekonomik gücüne katkı sunmaya devam ediyoruz" dedi.

Antalya Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Antalya Şube Başkanı Onur Kacar, üyelerle gerçekleştirilen tanışma toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kacar, derneğin ülke ekonomisine ve dünyaya değer katmaya devam ettiğini vurgularken, ASKON'un milli kalkınmanın güçlü bir temsilcisi olduğunu ifade etti. ASKON'un 1998 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini hatırlatan Başkan Kacar, derneğin Türkiye çapında 8 binden fazla kurumsal üyeye sahip olduğunu ve toplamda 1 milyonu aşkın istihdamı kapsayan iş gücüyle ülkeye 10 milyar dolarlık ihracat katkısı sunduğunu belirtti.

"İDEALİMİZ YARININ İNŞASI"
Kacar, ASKON'un "yarının inşası" idealiyle yola çıktığını ve ticarette ahlaki değerlere önem vererek "derin özgürlükleri" savunduğunu söyledi. Derneğin üye yapısının geniş bir yelpazede 100'den fazla sektörü temsil eden firmalardan oluştuğunu ve Anadolu'nun 52 farklı kentinde şubelerinin bulunduğunu anlattı. Ayrıca, yurtdışında da 23 temsilcilikleri olduğunu ifade etti. Başkan Kacar, ASKON'un vizyonunu ve kurumsal hedeflerini gerçekleştirmek için genel merkez ve şubeler tarafından çeşitli etkinlikler ve programlar düzenlendiğini aktardı. Bu etkinlikler arasında ASKON Genel Merkez genel kurulu, geleneksel iftarlar, ekonomi zirveleri ve sektörel değerlendirme toplantıları gibi etkinliklerin bulunduğunu belirtti.

onur-b-kahvalti1.jpg

"ÖNCÜ ROL OYNUYORUZ"
ASKON olarak üyelerin ticaret hayatlarını desteklemek ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için çalıştıklarını dile getiren Kacar, ülkenin daha güçlü bir ekonomiye sahip olması için büyük sorumluluklarının olduğunu ifade etti. Sivil toplum örgütlerinin siyasi ve ekonomik gelişmelere etkisine değinen Kacar, ASKON'un bu alanda öncü bir rol oynadığını söyledi.

"GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ"
Kacar, “Ülkelerin siyasi ve ekonomik gelişmelerinde, sivil toplum örgütlerinin aktif rolünün ne kadar değerli olduğu bilinmektedir. Ülkemizin önde gelen STK larından biri olan ve Kamu Yararına Çalışan Dernek statüsündeki Derneğimiz, siz değerli üyelerimizin varlığı ve üstün gayretiyle, geleceğimize yatırım yapmaktadır. Ülkemizin ve dünyamızın adalet temelinde yeniden şekillenmesi vizyonuyla çıktığımız bu yolda, birlikte zenginlikler üretiyor ve haksızlıklara karşı mücadele ediyoruz” dedi. 

onur-bey-kahvalti-3.jpg

"ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE DAHA DA BÜYÜYECEĞİZ"
Kacar, ASKON'un çalışmalarını her daim üyelerin aktif katılımı ve destekleriyle sürdürdüğünü vurgulayarak, üyelerden dernek çalışmalarına daha fazla katılım ve proje önerileri sunmalarını beklediklerini dile getirdi. Ayrıca, daha fazla nitelikli üyeyi derneğe kazandırmak için üyelerden destek istedi. Son olarak, üyelerden gelen geri bildirimlerin önemine değinen Kacar, bu bildirimlerin derneğin yol haritasını çizmede yardımcı olduğunu belirtti. ASKON'un üyeleriyle birlikte daha da büyüyeceğine inandığını ifade ederek, desteklerinden dolayı üyelere teşekkür etti.

"BİRLİKTE KALKINMA PRENSİBİNİ BENİMSİYORUZ"
ASKON Akdeniz Bölge Başkanı Arif Karakaya ise, dernek üyeleriyle gerçekleştirilen organizasyonda ASKON'un bir aile olduğunu ve birlikte daha güçlü olduklarını vurguladı. Karakaya, her üyenin ASKON için değerli olduğunu ifade ederek, “ASKON'un temel prensiplerinin ‘helal kazanç,’ ‘haklı zenginlik’ ve ‘birlikte kalkınma’. Bu birlikteliğin artmasını ve devam etmesini diliyorum” dedi. ASKON'un şube ve genel merkezinin üyelere her zaman açık olduğunu belirtti. (HABER MERKEZİ)

Bu haber toplam 1024 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim