

Vali Demirtaş: “Yaylada Mahsur Kalan 9 Vatandaşa Sağ Salim Ulaşıldı”
Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Tufanbeyli ilçesinde yoğun kar nedeniyle Kürebeli Yaylası'nda mahsur kalan 9 vatandaşa sağ salim ulaşıldığını söyledi.
Vali Mahmut Demirtaş, son günlerde meydana gelen olumsuz hava koşulları nedeniyle özellikle Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Aladağ ve Pozantı ilçelerinde yaşanan elektrik kesintileri ve yol durumları hakkında bazı açıklamalarda bulundu.
Adana'nın Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Aladağ ve Pozantı ilçelerinde kapanan yolların açıldığı bilgisini veren Vali Demirtaş, Tufanbeyli ilçesi Kürebeli Yaylası'nda mahsur kalan 9 vatandaşa da sağ salim ulaşıldığını aktardı.
Elektrik problemi yaşanan Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ilçelerindeki mahallelerde çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Vali Demirtaş, açıklamasının devamında, "Vatandaşlarımızın elektrik kesintisi mağduriyetlerinin bir an evvel giderilmesi için yapılan çalışmaların takipçisiyiz" ifadelerine yer verdi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA SAĞANAK YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ: YOLLAR GÖLE DÖNDÜ, ARAÇLAR MAHSUR KALDI
- ANTALYA’DA 1825 METRE RAKIMLI ALACABEL’DE 10 SANTİM KAR
- ANTALYA’DA ÇATI UÇTU, ARACIN ÜZERİNE TABELA DEVRİLDİ, ELEKTRİK TELLERİ KOPTU
- ANTALYA'DA SİS, KUVVETLİ RÜZGÂR VE DEV DALGALAR
- SERİK’TE İKİ OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































