Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.722
    %0.51
  • Dolar
    32.5888
    %0.14
  • Euro
    34.846
    %0.23
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yeniden Refah Partisi gücüne güç kattı
24 Kasım 2022 Perşembe 21:52

Yeniden Refah Partisi gücüne güç kattı

Yeniden Refah Partisi, yeni üyelerle gücüne güç kattı. AK Parti, MHP ve Saadet Partisi’nden istifa edip Yeniden Refah Partisi’ne katılan 70 kişiye rozet takma töreni gerçekleştirildi. Yeniden Refah Partisi Kepez İlçe binasında düzenlenen törende konuşan

Yeniden Refah Partisi, yeni üyelerle gücüne güç kattı. AK Parti, MHP ve Saadet Partisi’nden istifa edip Yeniden Refah Partisi’ne katılan 70 kişiye rozet takma töreni gerçekleştirildi. Yeniden Refah Partisi Kepez İlçe binasında düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Atınç Korkmaz, “Milli Görüşü temsil eden tek partiyiz” dedi.

sam-8636.JPG

Genel Başkanlığını merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın yaptığı Yeniden Refah Partisi, Antalya’da yeni katılımlarla gücüne güç kattı. Yeniden Refah Partisi Kepez İlçe Başkanlığı tarafından partinin kuruluşunun 4’ncü yıldönümünde düzenlenen törenle AK Parti, MHP ve Saadet Partisi’nden istifa edip Yeniden Refah Partisi’ne katılan 70 kişiye törenle rozetleri takıldı. Kepez İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törene Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yusuf İslam Çelik, İl Başkanı Atınç Korkmaz, Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ömer Reyhan, İl ve Kepez İlçe yönetim kurulu üyeleriyle partililer katıldı. 

sam-8640.JPG

“SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ömer Reyhan, manevi olarak uzun zamandır destekçisi olduğu Yeniden Refah Partisi’ne Mayıs ayında ilçe başkanı olarak atandığını hatırlattı. Görevlendirildikten hemen sonra çalışmalara hızla başladıklarını kaydeden Reyhan, “Sorumluluklarımızın farkındayız. Bizler ilçemizin her noktasında sorunları yeniden tespit ederek çözüme kavuşturmak, vatandaşlarımızla omuz omuza olmak, yapılan yatırımlara yenilerini eklemek için var gücümüzle çalışacağız. Kepez’in kalkınması, gelişmesi ve hizmet alabilmesi için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

sam-8644.JPG

“YILDÖNÜMÜNDE BU TÖRENİ YAPMAKTAN AYRICA GURURLUYUZ”

Partinin kuruluşunun 4’ncü yılını kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını da belirten Reyhan, “Partimizin kuruluş yıldönümünde bu töreni gerçekleştirmenin gururunu ayrıca yaşıyoruz” dedi. Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın “Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar” sözünü hatırlatarak bu sözü kendilerine düstur edinerek çalıştıklarını kaydeden Reyhan, “4 yıl gibi kısa bir zamanda 500 bine yakın üye yaptık. Kepez İlçe Teşkilatımızın da azimli çalışmalarından dolayı ve insanların diğer siyasi partilerin sorunlarımıza çözüm üretememesinden ötürü bugün Yeniden Refah Partimize AKP, MHP ve SP’den akın akın geliyorlar” açıklamasında bulundu.

sam-8641.JPG

“ÜYE SAYISINI EN ÇOK ARTIRAN PARTİYİZ”

23 Kasım 2018'de kurulan Yeniden Refah Partisi’nin kuruluşundan bu yana 81 il ve 922 ilçede teşkilatlandığını kaydeden Antalya İl Başkanı Atınç Korkmaz ise, 2019'da birinci genel kongremizi 50 bin kişiyle yaparak Türkiye tarihinin en büyük kongresini gerçekleştirdik ve yine 6 Kasım 2022'de yaptığımız ikinci genel kongremizi de 65 bin kişilik katılımla gerçekleştirip kendi rekorumuzu egale ettik. Partimizin resmi üye sayısı 300 bin, ıslak imzalı üye formlarıyla birlikte 500 bin civarı üye sayısına ulaştık. Mayıs ayında 12 bin 400 üye yaparak en çok üye artıran siyasi parti olduk. Haziran ayında da üye sayımızı 38 bin artırarak yeni bir rekora imza attık. Ar-Ge başkanlığımız da büyük bir özveriyle çalışıyor, ‘81 İlimize Yüzlerce Refah Projesi’ ve ‘Milli Kaynak Paketlerimiz-1-2’ kitaplarımızla Türkiye'nin ekonomik sorunlarını milli kaynaklarımızla çözebileceğimizi ortaya koyuyoruz. Türkiyemiz ve milletimiz için Refah'ın vakti geldi, artık Yeniden Refah, Yeniden Erbakan var” diye konuştu.

sam-8666.JPG

“MİLLİ GÖRÜŞÜ TEMSİL EDEN TEK PARTİYİZ”

Rahmetli Necmettin Erbakan dönemini hatırlatarak “Biz dişlileri tekrar döndüreceğiz” diyen Korkmaz, “Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar yapılan kazanımlar teker teker satıldı. Yollar yapıldı ama fabrikalarımız satıldı. Biz bunları tekrar yapacağız. Projelerimizi incelediğinizde Türkiye’nin hangi ilinde ne gerekiyorsa onun yapılacağını göreceksiniz. Bunu biz yapacağız. Yaşanabilir ve yeniden büyük Türkiye’yi bizler kuracağız. Adil bir dünya hedefimize yürüyeceğiz… Daha önceden milli görüşü temsil ettiğini söyleyen partiler vardı. Bir tarafta milli görüş gömleğini çıkaranlar, diğer tarafta milli görüş gömleğini kirletenler var. Yeniden Refah Partisi kuruldu ve milli görüşü temsil eden tek partidir” ifadelerini kullandı.

sam-8649.JPG

“ADİL DÜZENİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Ahlaklı siyasetin önemine aile örneği vererek dikkat çeken İl Eğitim Birim Başkanı Ali Rıza Köse ise, milli görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi’nin köklerinin çok eskilere dayandığının altını çizdi. Siyasetin Allah’ın rızasını kazanmak için yapılması gerektiğini vurgulayan Köse, Necmettin Erbakan dönemindeki çalışmaları hatırlatarak oğlu Fatih Erbakan’ı iktidara getirerek dünyada adil düzeni sağlamak için mücadele edeceklerini söyledi.

sam-8650.JPG

ROZETLER TAKILDI

Konuşmaların ardından AK Parti, MHP ve Saadet Partisi’nden istifa ederek partiye katılan yeni üyelere rozetleri Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yusuf İslam Çelik, İl Başkanı Atınç Korkmaz ve Kepez İlçe Başkanı İbrahim Ömer Reyhan tarafından takıldı. HABER: YUSUF KATRAĞ

sam-8667-001.JPGsam-8672.JPGsam-8673.JPGsam-8675.JPGsam-8676.JPGe8f33117-e511-4d06-b7ca-7e5acc35dc89.jpg

Bu haber toplam 3234 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim