

Yeraltı Suları Yeryüzüne Fışkırıyor
Kahramanmaraş'ta bu yıl aşırı yağışlar nedeniyle bazı bölgelerde yeraltı su kaynakları yeryüzüne çıktı. Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanı Murat Çetinkaya, "Önceki yıllarda yaşamış olduğumuz kuraklıktan çiftçimiz sıkıntılı günler yaşamasına neden olmuştu. Bolluk ve rahmet çiftçimizin yüzünü güldürüyor" dedi.
Dulkadiroğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Çetinkaya, Kahramanmaraş'ta özellikle yağmur şeklinde düşen yağışların, bölgedeki artezyen kuyularından yeryüzüne geri döndüğünü ifade etti.
Yağmurların çiftçilerin yüzünü güldüreceğini söyleyen Çetinkaya, "Bu bölgede geçtiğimiz yıllarda yağışların fazla olmasıyla birlikte, su kaynaklarımız ve kuyularımızdan suyumuz artezyen olarak atmaya başladı. Etkili olan yağışlar tarlada ekili olan ürünler için son derece faydalı olacak. Önceki yıllarda yaşamış olduğumuz kuraklıktan çiftçimiz sıkıntılı günler yaşamasına neden olmuştu. Bolluk ve rahmet çiftçimizin yüzünü güldürüyor. Bu durumda da memnunuz" dedi.
Kahramanmaraş'ın Selimiye Mahallesi'nde yaşayan çiftçi Osman Sarıgül ise "Tarım ve hayvancılık yapmaktayız. Bu yıl Allah'ın rahmetinin bol olması nedeniyle sularımız borularımızın ağızlarından taşmaya başladı" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA SAĞANAK YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ: YOLLAR GÖLE DÖNDÜ, ARAÇLAR MAHSUR KALDI
- ANTALYA’DA 1825 METRE RAKIMLI ALACABEL’DE 10 SANTİM KAR
- ANTALYA’DA ÇATI UÇTU, ARACIN ÜZERİNE TABELA DEVRİLDİ, ELEKTRİK TELLERİ KOPTU
- ANTALYA'DA SİS, KUVVETLİ RÜZGÂR VE DEV DALGALAR
- SERİK’TE İKİ OTOMOBİLİN KARIŞTIĞI KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































