




‘Z’ kuşağı, Kılıçdaroğlu ile Atatürk’ü anacak
Muratpaşa Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83'üncü yıl dönümünde, "Z" kuşağıyla birlikte özel anma programı gerçekleştirecek. Programa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83'üncü yıl dönümünde, "Z" kuşağıyla birlikte özel anma programında bir araya geliyor. Muratpaşa Belediyesi'nin düzenleyeceği anma programında gençler, Antalyalı genç şarkıcı Görkem Durmaz ve sosyal medyada milyonlarca izleyiciye sahip Murat Sakoğlu, Asena Kızılarslan ve Marul Kafa'yla eğitimden özgürlüğe, cumhuriyet değerlerine ve geleceğe ilişkin umutlarına birçok başlıkta Atatürk'ü konuşacak. Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde düzenlenecek program saat 21.00'de başlayacak.
Belediye Başkanı Ümit Uysal, gençlerin CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla gerçekleştireceği anma programına 30 yaş altı herkesin davetli olduğunu söyledi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya fenomenlerinin sorularını da yanıtlayacağı anma programı Muratpaşa Belediyesi ve Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Jinekoloji Kongresinde ‘Müstehcen Mesaj’ Tepkisi: "Hasta İle İlgili Sırlar Asla Paylaşılmaz"
- Son dakikada golü atıp takımı şampiyon yaptı, antrenör babasına koştu
- Eğirdirli öğrencilerden köy çocuklarına renkli etkinlikler
- CW Enerji Intersolar Europe Fuarı’nda sektörün geleceğine yön vermeye hazırlanıyor
- ATB kesme çiçek URGE heyeti Japonya ve Kore’de temaslarda bulundu
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim