Şahsın o anları güvenlik kamerasına yansırken, kameralardan birinin yönünü değiştirse de diğerine yakalanmaktan kaçamadı. Hırsız çaldığı cep telefonları için yanında şarj kablosunu da ayarlamayı ihmal etmedi.
Antalya’nın Serik ilçesinde cep telefonu hırsızlığı güvenlik kameralarına takıldı. Merkez Mahallesi'nde cep telefonu tamiri yapan iş yerine gece saatlerinde kimliği belirsiz bir şahıs tarafından camı kırılarak girildi. O anlar saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Şahıs önce iş yerinin önünde bulunan kameralardan birisinin yönünü değiştirdi. Diğer kameraya yakalanmaktan ise kaçamadı. İş yerine girdikten sonra etrafında çalacak ürün arayan şahıs, bir çekmeceyi açınca çok sayıda telefon gördü. Şahsın hangi telefonu çalacağına karar vermekte zorlandığı görüldü.
Hırsız uzun süre içerde kalarak çaldığı cep telefonu için şarj aleti almayı da ihmal etmedi. Olay sonrası iş yerine sabah saatlerinde gelen iş yeri sahibi, gördüğü manzara sonrası şaşkına dönerken olayı polis ekiplerine haber verdi. Polis olayla ilgili güvenlik kamera kayıtlarını alarak hırsızın peşine düştü.
Video Galeri
Çekmecede telefonları gören hırsız hangisini çalacağına karar vermede zorlandı
Serik ilçesinde bir cep telefonu satışı yapan iş yerine giren hırsız, çekmecede çok sayıda cep telefonu görünce hangisini çalacağına karar vermede zorlandı.
20 Ağustos 2021 Cuma 09:49
İzlenme: 294
DİĞER VİDEOLAR
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
SON DAKİKAGünün Tüm Haberleri »
- 12:22 Deva'dan Anneler Günü Mesajı
- 12:18 Sendikadan Anneler Günü mesajı
- 11:05 Antalya Berberler Odası’ndan eğitim etkinliği
- 16:58 Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü’nün, İbradı kampı sona erdi
- 16:33 Kemer’de 11. Kez düzenlenen zorlu yüksek dağ koşusu rekorlarla sona erdi
- 15:53 KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Gardiyanoğlu’ndan, Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- 15:48 Alanyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını başladı
- 13:23 Alman turist çifte 30 yıllık sadakat plaketi
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim