

1,5 Ton Esrarın Şüphelileri Adliyeye Sevk Edildi
Türk güvenlik güçlerinin, uluslararası sularda Suriye açıklarında düzenlediği operasyonda ele geçirilen 1,5 ton esrarın şüphelileri olarak gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü, adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, 17 Mayıs sabahı Sahil Güvenlik, Emniyet Genel Müdürlüğü, Narkotik Dairesi Başkanlığı, Havacılık İHA ve Özel Harekat birimlerince, Suriye açıklarında uluslararası sularda Türkiye'ye uyuşturucu getirilen "Çat" isimli bir balıkçı teknesine operasyon düzenlendi. "Onur" adı verilen operasyonda Suriye uyruklu 4 kişi ile Türkiye'de sevkiyatla bağlantılı 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler tarafından denize atılan paketler halindeki 1,5 ton esrar ise ekipler tarafından tek tek toplanarak, Mersin'e getirildi.
Bugün emniyette ifadeleri alınan Suriye uyruklu A.M.S.S., Z.M.I., Y.M.N.İ. ve M.A. adliyeye sevk edilirken, Türk vatandaşı A.K. ile S.K.'nin emniyette işlemleri sürüyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ÖZEL RÖPORTAJ : ARZU TEKİR VE TREEO VC
- ALKOL ALIP ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA ÇIKTI, PARK HALİNDEKİ 2 OTOMOBİLE ÇARPIP KAÇTI
- ŞAMPİYONLUK KONVOYUNDAN AYRILAN ALKOLLÜ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 AĞIR YARALI
- GALATASARAY TARAFTARLARINDAN FENERBAHÇE’YE GÖNDERME
- OSMANİYE’DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA ATLI TARAFTAR DAMGA VURDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































