

16 Yaşındaki Dudu Dicle’den 3 Gündür Haber Alınamıyor
Isparta'da yaşayan 16 yaşındaki Dudu Dicle Karagöz'den 3 gündür haber alınamıyor. Kızlarının bir şahıs tarafından tutulduğunu iddia eden aile, kızlarının bulunması için yardım istedi.
Olay, 9 Mart Perşembe günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Isparta Lokman Hekim Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi olan Dudu Dicle Karagöz okula gitmek üzere sabah saatlerinde evden çıktı. Dicle'den haber alamayan ailesi, durumu polis ekiplerine bildirdi. Baba Abdullah Karagöz, kızlarının bir şahıs tarafından tutulduğunu belirterek, "Kızım sabah evden "Okula gidiyorum" diye çıktı. Okula gitmediğinden haberimiz olmadı. Karşı taraf bizi aradı, "Kızınız bizim elimizde" dedi. İnanmayıp okulu aradım. Müdürümüz "Bugün okula giriş yapmadı" deyince inandık. Sonra Isparta Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne gittik ve arama çalışmaları başladı" dedi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































