

17 Yaşındaki Çocuk, Balkondan Bekçilere Ateş Etti
ANTALYA'da evinin balkonundan, cadde üzerindeki bekçilere tabancayla ateş eden O.K. (17) gözaltına alındı.
Olay, Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi'nde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Akşam saatlerinde ailesiyle birlikte yaşadıkları binanın yakınındaki sokakta düzenlenen düğüne katılan O.K., gece yarısı eve döndü. Bir süre sonra da elindeki tabancayla balkona çıkıp, rastgele ateş etmeye başladı. Aşık Veysel Caddesi'ndeki 2 bekçi, silah sesi üzerine sokağa geldi.
İddiaya göre O.K. bu kez de bekçilere ateş açtı. Bir kurşun, park halindeki araçları siper alan bekçilerin yanındaki aydınlatma direğine isabet etti.
Bekçilerin bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, eve girerek O.K.'yi gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede 12 boş kovan bulunurken, tabancaya el konuldu.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAYRAM GÜNÜ MAHALLE SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ: 3 ÖLÜ, 22 YARALI
- VALİ ŞAHİN’DEN RAMAZAN BAYRAMI ZİYARETLERİ
- MARKETTE İŞYERİ SAHİBİNİN OĞLU İLE MÜŞTERİ ARASINDAKİ TARTIŞMA CİNAYETLE SONUÇLANDI
- OTOMOBİL İLE MOTOSİKLETİN ÇARPIŞMA ANI KAMERADA: 1 YARALI
- ‘İYİ Kİ GENÇLERE HİZMET ETMİŞİM’ DİYEN 42 YILLIK ÖĞRETMEN, MESLEĞİNE ÖĞRENCİLERİNİN ALKIŞLARI İÇERİSİNDE VEDA ETTİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim



































