

17 Yaşındaki Çocuk, Balkondan Bekçilere Ateş Etti
ANTALYA'da evinin balkonundan, cadde üzerindeki bekçilere tabancayla ateş eden O.K. (17) gözaltına alındı.
Olay, Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi'nde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Akşam saatlerinde ailesiyle birlikte yaşadıkları binanın yakınındaki sokakta düzenlenen düğüne katılan O.K., gece yarısı eve döndü. Bir süre sonra da elindeki tabancayla balkona çıkıp, rastgele ateş etmeye başladı. Aşık Veysel Caddesi'ndeki 2 bekçi, silah sesi üzerine sokağa geldi.
İddiaya göre O.K. bu kez de bekçilere ateş açtı. Bir kurşun, park halindeki araçları siper alan bekçilerin yanındaki aydınlatma direğine isabet etti.
Bekçilerin bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, eve girerek O.K.'yi gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede 12 boş kovan bulunurken, tabancaya el konuldu.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ANTALYA’DA ARAÇ İÇİNDE YANMIŞ CESET BULUNDU
- MANAVGAT’TA İŞ KAZASI: 1 ÖLÜ
- ADANA’DA ENGELLERİ AŞAN KARNE SEVİNCİ: GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLER ’’BRAİLLE ALFABESİ’’ İLE HAZIRLANAN KARNELERİNİ ALDI
- HATAY’DA KADIN KOOPERATİFLERİ GIDADA SIFIR ATIK KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ
- KÖY OKULU 2 ÖĞRENCİ İÇİN AÇIK: ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































